Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

25

February 2012

13

COMMENTS

Fashion books: "Stylists: New Fashion Visionaries."

Written by , Posted in carti moda, carti stilisti, stilisti

Lansez azi o nouă rubrică Fashion books prin care vreau să vă prezint cele mai noi cărţi despre/la modă sau cărţile pe care orice fashionist trebuie să le citească. Azi “Stylists: New Fashion Visonaires” semnată Katie Baron.
Stiliştii sunt unii dintre cei mai influenţi oamenii din industria modei. Sunt cei care fac ca o haină creată de un designer să fie şi mai dorită de către fashioniştii de pretutidenti prin pictorialele, campaniile publicitare şi styling-urile excepţionale pe care le realizează. „Eroi încă necunoscuţi” aşa cum îi numeşte chiar autoarea cărţii, stiliştii vor fi de acum din ce în ce mai notorii alături de fotografi, directori artistici şi redactori din industria modei.  

„Stylists: New Fashion Visionaries” ( ro: Stiliştii: Noii vizionari ai modei) acoperă o paletă largă a acestui job de la styling-ul pentru campaniile publicitare, editoriale de modă, la styling-ul din interiorul marilor companii din retail cu accent pe acele branduri de succes a căror muncă se bazează excesiv pe stilişti. Cartea prezintă pe lângă nume sonore la nivel mondial precum Anna dello Russo, David Bradshaw, Nicola Formichetti sau Patti Wilson şi colaborări de succes care au influenţat  peisajul modei în direcţia pe care o ştim noi astăzi.

Ce să vă mai spun? Cartea este un „must-read” pentru orice stilist, fashion-editor sau director de creaţie din industrie dar mai ales pentru tinerii care aspiră la un astfel de job. E pe wishlist-ul meu deja!  J
Mai jos câteva din cele peste 180 de imagini din carte.
Ce părere ai despre această carte? Ţi-ar plăcea s-o citeşti?
  

Comments

comments

13 Comments

  1. Mik