Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

13

May 2012

22

COMMENTS

Fashion event: Unveiled 6.

Written by , Posted in impresii targuri de moda, outfituri vara 2012, tineri designeri romani, unveiled 6

După cum bine știți (de aici) ieri a avut loc ediția cu numărul 6 a târgului-pledoarie Unveiled. Locația aleasă de acestă dată a fost Iqonique Class Studio. Iqonique Class Studio este locul unde designul, moda, arta, cultura, fotografia, muzica și ultimele inovații tehnologice se întâlnesc pentru a modela un stil de viață cu totul aparte. Un amestec unic de autenticitate, personalitate, stil și funcționalitate. Iqonique C.S este, de fapt, o poveste modernă care își propune să deschidă drumul către o lume care celebrează designul și moda ca artă. 
Unveiled a plecat sau mai bine zis s-a lansat ca o necesitate a unei colaborări între tinerii designer-i și oamenii de bussines cu intreprinderile corporatiste. Este vorba de acea punte de legătură dintre inovația design-ului și realismul practicii, producției în masă. Astfel, și la ediția de ieri au fost prezenți oamenii  din industria textilă care  au vorbit despre toate etapele de producție a unei piese vestimentare, despre lansarea ei la vânzare și despre modalități în care publicul consumă aceste piese. Este cel mai mare plus (zic eu) pe care Unveiled îl aduce târgului de modă contemporan: contactul direct dintre designer-ul la început de drum și omul de business cu experiență. Felicitări din partea mea organizatoarei/organizatorilor!  🙂

Am fost imediat după deschidere de aceea și numărul mic de poze cu fashioniste…

Mi-au plăcut toți expozanți prezenți ieri iar cei a căror muncă am reușit să o imortalizez sunt:

 – Astrid Țârlea – supriza ediției, designerul de la Cluj care a debutat în ceea ce privește prezența la târgurile de modă din București. Îi urez multă baftă și la cât mai multe de acum încolo.

  PassepartouS – fetele cu pantofiorii de zână… Au niște creații extrem de purtabile și stylish.


 Pompon – accesorii fantezie dintr-un material la care nu mulți v-ați gândit… Produsele “ Pompon” sunt realizate manual din fetru de import, de cea mai bună calitate, 100% lână biodegradabilă. 


 Bowtique – au băieții aștia (și fete cred că sunt în echipă) niște papioane de-ți taie respirația. Eu m-am îndrăgostit deja de unul…

 Bookletta – și pe ele le văd pentru întâia dată la târg cu gențile pentru carte. Au două variante: mini și maxi. Pozele vorbesc de la sine…

– Andreea de la Zenia Fashion Atelier – creațiile ei au maturitate stilistică iar detaliile și finisajele sunt demne de un designer de top. Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut.


 Rue des Trucs – creațiile ei au iz avangardist, dar  foarte versatile. Colecția de Primăvară/Vară abordează o paletă largă de culori și imprimeuri vesele.

 Irina Irimia – este o scumpete de fată cu creații și mai drăguțe. Are deja tardiție pe la tărgurile din București și nu dezamăgește niciodată.

Fandacsia – de ea v-am mai spus, dar nu puteam să nu observ cum se reinventează de la un târg la altul… Super display. 
Mai jos câteva poze cu outfituri…


Comments

comments

22 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous