Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

23

September 2012

13

COMMENTS

Fashion fairs: Fashion in the garden.

Written by , Posted in blog de moda, carol parc hotel, fashion in the garden toamna 2012, targ de moda, targuri de moda bucuresti

Abia ce s-a încheiat ediţia de toamnă a deja cunoscutului târg de modă “Fashion in the garden” care a fost găzduit de Carol Parc Hotel Bucureşti. Am reuşit să surprind câteva talente de necontestat în materie de creaţie vestimentară şi artizanat autohton. Din păcate  de această dată nu am imortalizat fashioniste, de acest aspect ocupându-se organizatorii şi Cătălin Opriţescu.
Să vă povestesc ce mi-a atras atenţia:
– Raluca Gârdeanu şi al ei Shoploulou – un concept/boutique inedit care comercializează haine hand-made unicat pentru că, ne spune designer-ul,  “două doamne nu se pot îmbrăca la fel”.

Fandacsia – noua colecţie de accesorii capilare au ca sursă de inpiraţie curentul punk-rock şi abundă de ţinţe, pene şi forme originale.
AnTanTe Tricouri – o colecţie magică de tricouri pictate manual cu diferite aplicaţii vesele, extrem de cuttie şi girlish.
– Prietenii mei de la Bowtique (Gya şi Bogdan) şi-au amenajat un stand super profi cu accesorii lucrate în lemn masiv, iar ca fundal au ales o harpă pusă la dispoziţie de organizatori şi locaţie. BTW, nu uitaţi că vă mai puteţi înscrie până la 23:59 la concursul Bowtique şi Modă şi ceva mai mult!
– Fetele de la Mândră Chic cu ale lor tricouri dantelate şi brodate cu texte “din popor” .
– Standul Casual Monday. CM este un concept store dedicat bărbaţilor moderni şi nu numai, în cadru căruia se poate pătrunde doar cu o programare în prealabil. Au lucruri foarte frumoase şi preţuri mai mult decât accesibile.
– Articolele Adelinei Ivan şi ale Venerei Arapu. Recunosc că am fost surprins (plăcut desigur) să găsesc la un event de gen piese de designeri de nişă. Adelina m-a cucerit cu o haină-kimono destructurată foarte elaborată şi extrem de purtabilă, iar Venera cu rochiile digital-print cu un colaj de fotografii tip-buletin şi detalii din dantelă.
– Cuplul de tineri fashionişti Matei şi Mihai de la BOLD – tricouri proudly made in Romania. Mi-au relatat povestea din spatele colecţiilor lor şi am rămas mut când am aflat că produc mai mult pentru export decât pentru import (Asia mai ales). Sunt câştigătorii mai multor premii la competiţii internaţionale şi participă des la târguri de profil din UE.
Şi câteva poze cu ţinuta pe care am purtat-o la târg:

Tu ce părere ai despre designer-ii menţionaţi mai sus? Ce ţi-a atras atenţia?

Comments

comments

13 Comments

  1. RA