Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

3

July 2013

0

COMMENTS

Fashion Garage Sale @ Dalles Go – summer edition.

Written by , Posted in Uncategorized

Sâmbătă – 6 iulie, între orele 12:00 – 20:00, Dalles go reeditează un eveniment concept în care s-a implicat alături de cei mai creativi viitori stiliști, fotografi și make-up artiști: Fashion Garage SALE – 70% OFF Summer Edition! 

Special guest: Irina Markovits, consultant de stil

Fashion Garage este un eveniment manifest DallesGO, un târg cu piese noi, vintage și de designer la 70% discount, unde primești consiliere de imagine de la stiliștii DallesGo.

30 de stiliști ai cursurilor DallesGO (printre care şi eu)  își deschid garderobele pentru tine și te invită să descoperi și să cumperi la prețuri incredibile hainele și accesoriile selectate.

Highlight-ul weekendul va fi întâlnirea cu unul dintre profesorii cursurilor de stilism de la DallesGO, Irina Markovits, care îți propune să dai o raită prin dressing-ul ei și să descoperi ținute și accesorii fabuloase la prețuri speciale.

Participă la tombola special realizată în cadrul evenimentului și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele trei ședințe de consiliere stilistică, make-up și hair styling oferite de echipa DallesGO. Vei primi tipsuri valoroase de la profesioniști și te vei putea bucura de un tratament de fashion&beauty personalizat, special creat pentru tine. Marele premiu constă într-o sesiune de consiliere de imagine alături de echipa DallesGO, urmată de o ședință foto in high fashion!

Pentru a condimenta sesiunea de summer shopping, evenimentul va găzdui între orele 14.00 și 18.00 un make-up corner powered by DallesGO Make-up și INGLOT, iar echipa de stiliști GETT’S Salons iți propune, și de această dată, un hairstyle makeover perfect pentru vară!

Mai mult decât atât, vizitatorii se vor putea rasfăța cu dulciuri home-made delivered by Shake & Bake si Unique Moments , în timp ce răsfoiesc cel mai nou număr al revistei de fashion ALL HOLLOW.

Vă aştept cu drag pe toţi, sâmbătă în locaţia de pe strada Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II  (între cercul Militar şi Teatrul Mic în zona Cişmigiu)

*Un eveniment DallesGO, susţinut de GETT’S Salons şi INGLOT!

Comments

comments