Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

30

August 2012

19

COMMENTS

Fashion windows: Cindy Crawford Collection @ C&A.

Written by , Posted in cindy crawford CA, fashion in store displays, vitrina cindy crawford collection CA, vitrine de moda femei, windows display

Azi s-a lansat în toate magazinele din România colecţia Cindy Crawford la C&A. 
Pentru colecţia-colaborare retailer-ul a dedicat şi o vitrină în magazinele de top. Display-urile surprinse în acest post aparţin magazinului C&A din AFI Palace Cotroceni, iar “manopera” a fost realizată de către mine.
😀
Am fost entuziasmat de eveniment mai mult ca oricine.Mi se pare genial că au realizat o astfel de colecţie (pentru prima oară în 170 ani) disponibilă în peste 1500 de magazine din întreaga Europă. Mi-am focalizat toată energia pe promovarea acestei colecţii şi sunt mândru de ce a ieşit.  
Despre vitrină: display simplu, pe fundal de gri în care accentul cade pe styling şi pe articolele vestimentare., articole prezente şi în lookbook-ul acestei colecţii. Piesa de rezistenţă este coatiganul promovat atât în imaginea cu Cindy cât şi pe manechinul din dreapta.
Mai jos găsiţi şi zona de la intrarea în magazin în care a fost concentrată toată colecţia “Cindy Crawford Collection C&A.” Pentru manechinii din această zonă am mizat pe culoare (albastru şi portocaliu- singurele din colecţie)pentru un impact mai puternic decât cel al vitrinei.
Cam atât am de spus despre această lansare în ceea ce priveşte Visual Merchandising-ul, vă las cu pozele… 

Cum vi se pare display-ul pentru care a optat retailerul ? Dar colecţia?

Comments

comments

19 Comments

  1. Anonymous