Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

30

July 2012

7

COMMENTS

Fashion windows in Rome. (III)

Written by , Posted in fashion windows, rome fashion windows, rome shopping, vitrine barbati, vitrine de moda, vitrine femei, vitrine magazin haine

Energie + Miss Sixty – Italienii de la grupul de retail Sixty au optat in ceea ce privește Visual Merchandising-ul pe două direcții foarte sigure: pentru brand-ul Energie pe masculinitatea și libertatea conferită de picturile urbane grafitti , iar la Miss Sixty pe dulcigăriile și feminitatea ascunsă în spatele cupcake-urilor.

Malo –  este un brand italienesc 100% înființat în 1972 la Florența și se diferențează de ceilalți retailer-i high class prin gama de produse oferită: sunt specializați în tricotajele de cașmir de înaltă calitate. Pentru un brand care pune atâta valoare pe produs, aceste vitrine mi se par perfecte. Accentul cade pe hainele promovate și nu pe o poveste complicată…

Zara – Despre aceștia am mai scris. însă magazinul de față este al treilea de pe Via del Corso… Propabil primul înființat în acea zonă, acest magazin este creat pe conceptul vechi al retailer-ului (la store design mă refer). Mi-au plăcut manechinii realiști și pozele în care sunt surprinși.
Mango – Tot pe aceași stradă menționată mai sus se află și acest magazinaș Mango. Este foarte mic în comparație cu ce am văzut pe-acolo, dar măcar sunt prezenți.  
Care vitrine sunt preferatele tale?

Comments

comments

7 Comments