Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

13

April 2011

1

COMMENTS

Fashion windows : Mengotti .

Written by , Posted in fashion windows, mengotti, vitrine

Înfiinţat la finele anilor 1800 ( într-un orăşel din Italia ) ca afacere cu pălării de către familia Mengotti , magazinul omonim a adăugat de-alungul timpului listei de produse comercializate cravate , lenjerie , jeanşi – toate Made in Italy.Astăzi a ajuns să fie o companie foarte respectată de către marile case de modă .În descrierea de pe site-ul brandului http://www.mengotti.ro/ sunt specificate următoarele :
“Grupul Mengotti este unul de prestigiu în Italia, încă de la înfiinţarea sa în 1889. Afirmat ca garanţie a calităţii în ţinutul Veneto, echipa lanţului de magazine este într-un continuu dialog cu exigenţele clienţilor săi fideli pentru a menţine calitatea, tradiţia şi rafinamentul serviciilor sale.
Bazat pe profesionalism, imaginaţie şi cultură conceptul adevăratului Made in Italy pătrunde pe piaţa bucureşteană. Grupul Megotti îşi focusează atenţia pe idea de investiţie în modă ca ramură a artei şi nu în primul rând în scopuri comerciale. Încă de la început accentul a fost pus pe calitatea produselor de încălţăminte, accesoriilor şi produselor vestimentare de top, pe lux şi bun gust.
Branduri precum Prada, Fendi, Gucci, Dolce&Gabanna, Dior, Giorgio Armani, Etro, Alessandro dell Aqua, Cesare Paciotti, Loro Piana, Hogan, Fratelli Rosetti, Tod’s, Yves St Laurent, Calvin Klein, Borbonese, Richmond Fay, Peuterey, Moncler, Alberto Aspesi, Murphy& Nye, Guess Jeans, Polo Jeans, Polo Ralph Lauren,  Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Stone Island, Timberland, CP. Company, Jeckerson, Pringle of Scotland comercializate cu o pricepere naturală şi rafinată în magazinele Mengotti din Italia demonstrează cel mai bine grija faţă de nevoile clientului.”
Vitrinele pe care le-am pozat sunt “all Prada” adică toate ţinutele manechinilor sunt semnate către celebra casă italiană . Mi-au plăcut pentru că sunt semiînchise şi că au manechini minimalişti în poziţii naturale ; nu mi-a plăcut lumina deloc – prea difuză şi caldă .
Hope you enjoy it!
P.S. :”Click pe poză pentru a mări!”

Comments

comments

1 Comment