Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

28

April 2011

3

COMMENTS

Fashion windows : Stefanel .

Written by , Posted in fashion windows, romania, stefanel

Stefanel este printre primele (dacă nu chiar primul) brand-uri de modă care şi-a deschis un magazin în România postdecembristă . Era undeva la mijlocul anului 1991 iar cei care îşi mai amintesc despre această deschidere spun că s-a facut o coadă imensă pe Calea Victoriei , acolo unde este şi azi situat magazinul . Era ceva nou şi chiar dacă puţini români ştiau cu ce se mănâncă moda , retailer-ul italian a avut un succes imens pe piaţa noastră timp de un deceniu bun.
Înfiinţat la finele anilor ’50 de către Carlo Stefanel , de-alungul timpului au crescut pe piaţa italiană iar mai apoi extinzându-se în toată lumea . Se vrea a fi un brand de lux însă nu au câştigat deocamdată acest apelativ . Astăzi se fac restructurari şi relocări ale magazinelor pentru a corespunde noului concept adoptat în 2007 , concept care presupune “exclusivizarea” brand-ului pentru a intra în categoria celor “luxury” .  
Vitrinele magazinului de pe Calea Victoriei sunt destul de mari (şi goale in acelaşi timp) , cu adâncime mică , dar iluminate corespunzător. Manechinii aurii şi decorul simplist duc la ideea de lux .
Hope you like it!

P.S. :”Click pe poză pentru a mări! “Comments

comments

3 Comments

  1. Anonymous