Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

7

April 2011

2

COMMENTS

Fashion windows : Victoria 46 .

Written by , Posted in fashion windows, victoria 46

Cu această postare doresc să inaugurez rubrica “Fashion windows”  prin care să prezint în câteva imagini vitrinele celor mai renumite brand-uri de pe piaţa românească .
Încep cu Victoria 46 deoarece consider că este un punct de reper pentru ţara noastră în ceea ce priveşte moda la nivel înalt.
Descrierea magazinului , respectiv a brand-ului , de pe site-ul lor http://www.victoria46.ro/ este următoarea :
Victoria 46 este cel mai mare magazin multibrand din Bucureşti, situat chiar în centrul oraşului , pe Calea Victoriei nr. 46 , cea mai veche şi prestigioasă arteră din capitală .
Magazinul prezintă colecţiile de haine şi accesorii pentru femei ale celor mai sofisticate şi apreciate branduri internaţionale de lux ale momentului .
Printre brandurile pe care le promovează magazinul Victoria 46 se numără : Alexander McQueen , Balmain , Christian Dior , D&G , Givenchy , Jimmy Choo , Stella McCartney , Yves Saint Laurent şi mulţi alţii .
Despre Victoria 46 mai trebuie să ştiţi că este unul dintre magazinele care colaborează în mod constant cu reviste de modă din România precum : One Magazine , Elle , Harper’s Bazaar şi nu numai.
Vitrinele : “simply the best” cânta Tina Turner în legendarul ei hit  , iar cei de la Victoria 46 au şi aplicat acest model. Minimalism şi bun gust. Majoritatea vitrinelor pe care le-am surprins au piese Christian Dior în combinaţii cu Lanvin şi Jimmy Choo .
Sper să vă placă!

P.S. : “Click pe poză pentru a mări!”

Comments

comments

2 Comments