Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

26

July 2021

0

COMMENTS

Feeric Fashion Week 2021: closing Gala

Written by , Posted in Events, Uncategorized

A 13-a ediție a Feeric Fashion Week s-a încheiat ieri, după cinci zile ce au readus Sibiul printre marile orașe-gazdă de săptămâni ale modei. 

La lăsarea serii de sâmbătă 24 Iulie, Feeric Fashion Week a revenit în locul care a consacrat această săptămână a modei printre cele mai creative din lume, în Piața Mică – iconica locație a Galei Feeric de peste 10 ani încoace.

Publicul s-a desfătat cu creațiile a cinci branduri locale și internaționale, iar maestru de ceremonii a fost minunata Cosmina Păsărin.

Lily of the Valley a deschis gala cu o colecție ce sărbătorește feminitatea, inspirată din frumusețea naturii. Pentru piesele din colecția de rochii de cocktail s-au folosit materiale naturale rafinate și broderii în nuanțe organice, ce oglindesc natura.

Invitații au avut ocazia să admire apoi piesele vestimentare din colecția Motion by Olga Mihoc, obiecte ce îmbină stiluri contemporane specifice modului de viață activ al femeii, cu accent pe diferite elemente precum buzunare, gulere, revere, fermoare sau franjuri.

Velmoda, brandul creat de Valentina Zeed, a luat naștere în anul 2016. Creatoarea se adresează cu noua ei colecție femeilor moderne, romantice, pline de senzualitate dar și femeilor de afaceri, independente, încrezătoare, gata să cucerească lumea. 

Bisoulovely a completat seria evenimentelor din gală cu prezentarea unei colecții de bijuterii.

Gala a fost închisă cu prezentarea noii colecții realizată de Inessa Creations Monaco. Colecția Monte Carlo Hills vorbește despre haute couture, cu materiale rafinate presărate cu cristale Swarovski. Cele 15 piese ale colecției sunt inspirate din stilul de viață rafinat al monegascilor.

Feeric Fashion Week s-a încheiat duminică, cu sesiunile dedicate editorialelor foto pentru publicații de specialitate din toate colțurile lumii. Suntem extrem de încântați și recunoscători pentru că am petrecut aceste 5 zile la Sibiu alături de oameni frumoși, calzi și creativi și sperăm ca astfel de inițiative să anime din ce în ce mai mult industria de modă locală, să inspire la dezvoltare și mai ales la autodepășire.

Credit foto: Feeric Fashion Week 

Comments

comments