Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

24

July 2021

0

COMMENTS

Feeric Fashion Week 2021: Day2

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Cea de-a doua zi de prezentări individuale în cadrul Feeric Fashion Week a dus publicul spectator pe cele mai înalte culmi, la figurat, dar și la propriu.

Bianca Popp – designerul român cu cele mai multe apariții la Feeric Fashion Week, a deschis ziua prezentărilor cu o nouă colecție absolut uimitoare, plină de geometrie și culoare. Prezentarea a avut loc într-un spațiu atipic, în parcarea de la ultimul etaj al Promenada Sibiu. Spațiul s-a transformat complet prin jocul de lumini al farurilor mașinilor Ford amplasate în fundal, menit să adauge o notă de spectaculozitate întregului show. Colecția se numește Diva Interioara, este colecția secreta, de croazieră ce include rochii pe care le-am purta pe covorul roșu din vis, într-o vacanță, ca obiect al dorinței până la sfârșitul lumii.

Centrul istoric al Sibiului a fost, din nou, foarte primitor cu spectacolele de modă, ieri fiind rândul Pieței Aurarilor să se transforme într-un cat-walk. Ramelle, prezentă pentru treia oară la Feeric Fashion Week, a expus publicului piesele colecției I AM UNIQUE, o colecție plină de culoare și armonie, cu un design minimalist și detalii arhitecturale transpuse în creații vestimentare feminine. Această colecție este despre femeia trezită, care este conștientă de valoarea ei, de frumusețea ei naturală și trăiește în stare de recunoștință față de tot ce este în jurul ei. Modelele au coborât scările ce leagă Piața Aurarilor de Piața Mică și au defilat în jurul frumoasei piațete cu aer medieval.

Din Aurarilor, invitații au pornit spre Turnul Sfatului, unde au putut admira o superbă colecție de bijuterii semnată Bisoulovely, designer venit tocmai din Los Angeles pentru a participa la ediția din acest an a săptămânii modei de la Sibiu.

Show-urile individuale s-au încheiat la lăsarea serii în locul cu cea mai frumoasă panoramă asupra orașului, la ultimul etaj al clădirii în construcție din Piața Gării. Alist Designers Boutique este proiectul inițiat de Alist Magazine, care are că scop susținerea designerilor români. Respectând tendințele internaționale, păstrând, tototdată, un specific autohton, creațiile designerilor români se adresează persoanelor care iubesc moda, arta și care au curajul să își dezvăluie spiritul, suținând inovația și talentul producătorilor locali. Colecția a fost cu adevărat impresionantă, pusă în valoare de superba lumină naturală a apusului de soare.

Feeric Fashion Week are loc între 21 și 25 iulie, la Sibiu. Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Ford, Promenada Sibiu, Cinegold, Boromir, Visit.Sibiu, Beauty One, Școala de șoferi Prima, Buonavista și Modic Magazine.

Credit foto: Feeric Fashion Week 

Comments

comments