Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

10

September 2018

0

COMMENTS

FERICELLI – The Made To Measure experience in Oradea

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

Daca tot e inceput de saptamana, si de sezon, m-am gandit sa impartasesc cu voi o noutate din zona de menswear romaneasca, de care sunt foarte mandru.

De ce? Pentru ca initiativa apartine unui prieten drag, pe care l-am cunoscut online prin intermediul blogului si de care m-am apropiat firesc si natural incercand sa il ghidez in nevoia lui de creativitate si autodepasire. Este vorba de George Fericel care recent a fondat Fericelli – unul dintre primele business-uri made-to-measure din Oradea.

George mi-a spus despre noul sau business ca “Fericelli se traduce prin brand de vestimentatie masculina care are la baza ideea experientei Custom Made, si anume crearea pe comanda a unui produs unic, personalizat pana la cel mai mic detaliu, in vederea exprimarii stilului personal al purtatorului in cel mai precis mod posibil. Consilierea specializată oferita aici demonstreaza antentia extraordinara fata de client, si se intinde mult peste alegerea tesaturilor, construind un ansamblu in jurul datelor personale ale fiecaruia cu scopul de a expune o imagine impecabila, in directa congruenta cu evenimentul ce sta in fata. Fericelli este în mod cert unul dintre puținele locuri de unde clientul iese intotdeauna mai bogat decat atunci cand a intrat.”

Sunt total de-acord cu spusele lui. Am avut ocazia sa trec pragul Fericelli in urma cu 2 saptamani si am fost placut surprins de setup-ul showroom-ului amenajat intr-o sufragerie din Oradea, atentia la detalii si calitatea materialelor din care pot alege clientii lui. Tot la categoria plusuri se afla si nivelul ridicat de cunostinte in consilierea vestimentara de care George dispune, mai ales dupa ce a urmat cursurile de consultant de imagine sustinute de celebrul domn de Romania – Cezar Ionascu, in 2017.

Cam astea ar fi, in lini mari, informatiile cele mai importante despre George si al lui startup, va invit sa aruncati un ochi printre fotografii si, daca sunteti din Oradea, musai sa ii solicitati serviciile, indiferent de ocazia evenimentului!

Ma inclin.

© Abdul Alloush

Comments

comments