Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

30

May 2016

0

COMMENTS

FOREO at Douglas Romania

Written by , Posted in Grooming

FOREO_RangeCompania suedeza inovativa FOREO surprinde industria de frumusete prin gama sa noua si emblematica de dispozitive pentru ingrijirea tenului care surclaseaza produsele cosmetice si ofera un mod mai inteligent si mai eficient de ingrijire a pielii. Ne curatam fetele in acelasi mod de secole – a venit timpul sa facem o schimbare!

FOREO prezinta gama LUNA™ – un set revolutionar de perii T-Sonic™ pentru curatarea fetei si anti-imbatranire, adaptat nevoilor unice de ingrijire a tenului ale fiecarei persoane.

Oferind un mod complet nou de ingrijire a tenului, secretul LUNA™ consta in:

  • Pulsatii T-Sonic™ (transdermice sonice) directionate printr-o suprafata unica a periei formata din puncte tactile moi din silicon ce permit o curatare mai profunda si mai delicata. Aceste pulsatii ajuta la scoaterea impuritatilor, sebumului si resturilor de machiaj, imbunatatind astfel absorbtia produselor de ingrijire a pielii si pregatind tenul barbatilor pentru un barbierit mai precis si mai fin.
  • Siliconul moale al LUNA™ este ultra-igienic, se simte extraordinar pe piele si este compatibil cu utilizarea tuturor produselor de curatare, gelurilor si cremelor neabrazive standard.
  • Dispozitivele LUNA™ sunt 100% impermeabile si ofera peste 300 de utilizari cu o singura încărcare, au o garanție limitata de 2 ani si o garanție de calitate de 10 ani si nu necesita capete de perii de inlocuire.

FOREO are 3 game de dispozitive:

LUNA™ – ingrijire totala de frumusete

FOREO_LUNA_packshotProdusul reprezentativ al gamei LUNA™ in acest moment ofera un ten mai radiant si mai tineresc, daca este folosit timp de 2 minute dimineata si seara. In plus fata de curatare, LUNA™ ofers si un mod anti-imbatranire pentru a reduce semnele vizibile de imbatranire, are 8 viteze pentru confort optim si eficienta si este disponibil in 3 modele adaptate la diferite tipuri de ten: normal/sensibil, mixt si foarte sensibil. Preț: 799 RON .

LUNA™ mini – curatare delicata dar profunda

lunaminigroup_20150605Un dispozitiv mic si stilat de curatare cu puncte tactile din silicon moi, adecvat pentru toate tipurile de ten – LUNA™ mini promite un ten mai curat, mai stralucitor si cu aspect mai sanatos in doar 3 zile. Rutina sa profunda, dar delicata se simte ca un mini tratament facial la fiecare utilizare, deoarece porii sunt curatati de impuritatile care pot provoca imperfectiuni. Disponibil in 5 culori. Preț: 599 RON

LUNA™ for MEN – pregatirea suprema pentru barbierit

FOREO_LUNAforMen_+90_whitebg_1772_CLEAN_wbConceput special pentru tenul barbatilor, aceasta abordare eleganta a dispozitivului LUNA™ asigura un barbierit mai precis si mai fin dupa 1 minut de utilizare, eliminand impuritatile pielii si prevenind iritatia dupa barbierit. O solutie adecvata pentru dus si care ofera un aspect matinal mai proaspat dupa o singura utilizare, acest dispozitiv reprezinta o inovatie radicala in domeniul ingrijirii tenului barbatilor. Preț: 799 RON .

In plus fata de ingrijirea tenului, FOREO schimba ingrijirea orala cu 2 game extraordinare:

ISSA™ – pasul urmator în îngrijirea orala

FOREO_ISSA_lavender_device-frontPeriuta de dinti electrica ISSA directioneaza tehnologia cu impulsuri sonice pentru a sparge si elimina tartrul, prevenind acumularea de tartru si cariile, precum si petele, albind si iluminand dintii. In acest timp, perii din silicon maseaza confortabil gingiile si impiedica periajul in exces, prevenind retragerea gingiilor si deteriorarea smaltului dintilor. Preț: 799 RON .

ISSA™ mini – o periuta de dinti electrică pentru copii (sau pentru copilul din tine)

foreo_issa-mini_group_device_1772ISSA™ mini este prevazuta cu ajutoarele de zambet „Glee” (fata fericita) si „Glum” (fata incruntata) pentru a nu va abate de la rutina de periaj. „Glee” apare după 2 minute de periat, „Glee” și „Glum” se aprind impreună dacă periajul a durat mai putin de 2 minute si „Glum” apare daca nu ati folosit periuta timp de 12 ore – fiind si un mod excelent prin care parintii pot monitoriza obiceiurile de periaj ale copiilor. Preț: 499 RON .

Dispozitivele FOREO sunt disponibile in Roamania in parfumeriile Douglas dar si pe Foreo.com .

Comments

comments