Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

21

June 2012

10

COMMENTS

Freywille Băneasa.

Written by , Posted in evenimente fashion bucuresti, freywille baneasa, freywille romania, moda vara 2012 barbati, outfituri vara 2012, produse freywille

Înfiinţată în anul 1951 de către artista Michaela Frey, în Viena, şi preluată mai apoi de către Friedrich Wille (în 1980 la moartea fondatoarei) compania a devenit un nume important pe piaţa accesoriilor de lux datorită originalităţii şi unicităţii pieselor de artă decorativă. FREYWILLE este singurul brand din lume care creeazã bijuterii şi accesorii artistice din email, iar în spatele lui lucrează o întreagă echipã de artiști, meșteri aurari și experți în arta emailãrii.
Întrucât bijuteriile FREYWILLE sunt în mare parte manufacturate, pentru realizarea fiecãrei piese sunt necesare peste 80 de etape diferite. Crearea decorului din email începe întotdeauna cu aplicarea motivelor din aur de 24K, urmatã de pulberile colorate din email. Dupã fiecare aplicare piesa este introdusã în cuptor pentru a cãpãta consistența finalã. Ultima etapã în crearea bijuteriei este fixarea monturilor: din aur masiv de 18k, sau placate cu aur, ori rodiu și paladiu.
Ieri, am avut onoarea să particip la inaugurarea celui de-al doilea magazin Freywille din România, în Băneasa Shopping City. Este o locaţie plină de viaţă în care designul artistic  scoate în evidențã bijuteriile FREYWILLE. Scăldat într-un alb profund şi iluminat cu o lumină rece, ca de gheaţă, magazinul FreyWille Băneasa îţi crează acea senzaţie de bucurie de a trăi,de a purta culoare şi de a fii unic. De asemenea, sunt disponibile şi articole pentru bărbaţii: de la butoni şi cravate, la stilouri şi curele în acelaşi spirit FREYWILLE. 
Pentru mai multe detalii despre produsele FREYWILLE, accesaţi freywille.com !
Vă invit să priviţi şi voi aceste opere de artă şi să vă lăsaţi purtaţi de stilul inconfundabil FREYWILLE.
 
Despre outfit: după eveniment am fost la o limonadă pe Lipscani, iar cu această ocazie am făcut şi câteva poze pentru voi. Am ales o ţinută casual (în culorile logoului Freywille) pe care am accesorizat-o cu noii mei pantofi preferaţi şi geanta visurilor mele.  J

( Cămaşă, pantaloni, geantă – H&M
Pantofi – Made in Italy, Brăţări C&A + H&M)
Cum vi se par bijuteriile FREYWILLE? Dar ţinuta pe care am purtat-o la eveniment?

Comments

comments

10 Comments

  1. Michelle