Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

21

September 2013

8

COMMENTS

From the archive.

Written by , Posted in Looks

Bună dimineaţa lume!

Vă povestisem zilele trecute cu fascinaţie cum cei de la H&M s-au inspirat din arhivele brandului Mauritz Widforss pentru a crea o colecţie capsulă, exclusiv pentru bărbaţi.
Ei bine, această colecţie s-a lansat joi în magazinele H&M Unirii şi H&M MEN Baneasa, iar eu nu puteam rata un astfel de eveniment. Am fost special joi seara la Unirii, să văd colectia, să o  probez şi s-o analizez.
Tot ce pot să vă spun, dincolo de calitatea extraordinară a celor 21 de piese, este că această colecţie este manly, urban şi cool în acelaşi timp. Are piese extrem de versatile, care trec proba timpului şi a moftului de sezon şi care, cu puţină grijă pot ajunge în cufărul pe care-l vei lăsa moştenire copiilor.
După vizita la H&M m-am ales cu această pereche de jeans worker-like, cu un patchwork destul de mare care cu siguranţă îi face să fie speciali. Deşi nu sunt fanul croielilor straight-leg, aceşti blugi chiar m-au cucerit şi am ales să fie în şifonierul meu.
Sunt uşor de purtat, extrem de comozi şi foarte versatili. Promit să revin curând cu o nouă variantă de purtare.
Weekend cu soare vă doresc!

Jeans- Mauritz Archive Collection (H&M) , Pulover- H&M, Vestă- C&A, Ghete -Selected Homme (MiniPrix), Geantă- Zara.

Credit foto: Magda Gheorghe.

Şi … cireaşa de pe tort… din arhivele brandului, direct în vitrina H&M Men de la Unirii: Colecţia Mauritz Archive (1968-2013).

Comments

comments

8 Comments

  1. Dan