Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

2

July 2012

3

COMMENTS

Gala UNA (Design) Bucureşti.

Written by , Posted in evenimente fashion bucuresti, facultatea de arte decorative si design bucuresti, gala absolventi design 2012 bucuresti, gala UNA bucuresti

Am avut plăcerea (defapt încă nu ştiu dacă a fost o plăcere sau…) să particip joi seara la gala de absolvire a studenţilor şi masteranzilor de la Facultatea de Arte Decorative şi Design din cadrul Universităţii Naţionale de Arte. 

A fost o experienţă inedită (ca să spun cumva), dat fiind faptul că am ajuns cu mult după începerea “show-ului” şi nu am avut o locaţie tocmai bună pentru a fotografia. Ca să înţelegeţi despre ce vorbesc aveţi mai jos fotografia cu “catwalk-ul”. Acestă platformă pe care defilau modele a fost amenajată în curtea interioară a atelierelor facultăţii de pe Calea Griviţei. La intrarea în curte era amenajat un stand al Mihaelei Glăvan în care erau prezente creaţiile de nişă ale acesteia (vezi foto 2). De asemenea întreaga grădină interioară a fost decorată cu lucrări şi creaţii ale absolvenţilor. Din punctul în care am stat eu fotografiau şi filmau toţi membrii presei, însă se înghesuiau şi restul persoanelor prezente la eveniment care vroiau să vadă/înţeleagă cât de cât ceva. Creaţiile pe care le-am putut zări printre capete au fost foarte frumoase, originale şi multe dintre ele chiar revoluţionare. Mi-au atras extrem de tare atenţia pantofii Cristinei Daianu, lucrările imprimate digital ale Danei Dumitru, rochiile albe în cloş ale Oanei Nică.
Printre absolvenţi i-am mai reţinut pe Izabela Toader, Laura Smardache, Denis Oana, Oliviana Corşa.

 
Cum vi se par creaţiile de la gală? Care este preferata ta?

Comments

comments

3 Comments