Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

11

September 2013

15

COMMENTS

Urban gentlemen #1

Written by , Posted in Urban gentlemen

1.Nume: Gioaba Elvis Ionut .

2.Vârstă: 21 de ani .

3.Ocupație: Owner la  www.urbanshoes.ro .

4.Brand preferat: Jeremy Scott .

5.Despre stilul tău: În functie de stare, de ocazie sau de conditiile meteo, stilul pe care-l adopt diferă. Spre exemplu, pot adopta un stil punk-funky la o petrecere barbeque sau când ies cu bike-ul , aleg o ținută elegantă când mă duc la un eveniment de seară sau într-un club mai select, iar în viata de zi cu zi prefer un stil trendy dar confortabil.

6.Un truc de stil: Ca truc de stil , aș sfătui ca mereu să se asorteze cureaua la culoarea pantofilor

– mă refer la pantofii casual-eleganți. Este nepotrivit să porți, spre exemplu, la pantofi maro o curea neagră. Am tot observant această proastă nepotrivire în ultimul timp, la tot mai multe persoane.

7.Piesa preferată din garderobă: Articolul meu vestimentar preferat este cu siguranta o geacă de blugi Abercrombie & Fitch pe care am accesosorizat-o handmade cu steagul Statelor Unite pe spate și părtile laterale din față. De asemenea gulerul e bătut cu ținte aurii. Țin foarte mult la acea jachetă fiindcă am lucrat la ea ceva timp și am făcut-o împreună cu o persoană foarte dragă mie. O port destul de rar , dar este piesa mea de rezistență.

8.O nebunie făcută de dragul modei: Pot spune că cea mai mare nebunie facută de amorul modei a fost să îmi cumpăr o pereche de Adidas Jeremy Scott Teddy Bear, maro. Nebunia mai mare a fost să îi port prin oraș. Am atras priviri ca un magnet și am fost un subiect de comentat la orice pas. I-am purtat doar de câteva ori , dar totuși , nici dacă eram o celebritate internațională pe stradă, nu atrăgeam așa multă atenție.

Cămașă, sacou, batistă și pantofi – Zara , Ochelari vintage ,
Ceas – Tag Heuer Carrera , Pantaloni – Energie , Șosete – Trukfit .
Credit foto: Magda Gheorghe.

Comments

comments

15 Comments

  1. Anonymous