Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

20

January 2014

18

COMMENTS

Gentlemen’s issues about layering.

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

DSC_0211 - Redimensionata

De cele mai multe ori, un adevarat gentleman actioneaza fiind condus de rationament, cunostinte si experiente acumulate de-alungul timpului. Cel putin asa ar trebui sa fie. Si pe acelasi principiu se bazeaza  chiar si atunci cand vine vorba de stilul vestimentar.

Insa, ce te faci cand cele 3 elemente amintite mai sus nu sunt si la indemana celor din jur? Sau cand prejudecatile si lipsa de informare isi spun cuvantul?

Sa va povestesc: se facea ca ma intorceam spre casa de la intalnirea pe care am avut-o cu talentatul Alex Matei pentru pozele din articolul de azi. Eram imbracat evident in aceasta tinuta “fistichie” iar la un moment dat, pe strada,  2 tineri exclama : “Cum sa porti frate vesta din fas peste sacou? Zici ca esti tataie. “ Ii ignor ca un gentleman ce sunt si-mi continui drumul. Nu am astfel de dileme legate de layering.

Ajuns acasa, parca regretam ca nu i-am spus tipului cu pricina “Mai ia de citeste o carte, frate. Ca tataie, asta facea.” In fine, am tinut sa-i dau atata atentie evenimentului pentru ca vreau sa aflu de la voi (ca poate-poate ma lamuresc si eu odata) de unde atata atotcunoastere pe poporul roman? De unde le stim noi pe toate si ne dam cu pararea la toate? De la moda la politica, de la muzica la TV si de la prostie la economie ?!?

Va astept cu interes comentariile, chiar vreau sa aflu daca sunt singurul cu aceste dileme.

DSC_0212 - Redimensionata

DSC_0246 - Redimensionata

DSC_0223 - RedimensionataDSC_0216 - RedimensionataC&A vest, shirt & pullover ,  H&M blazer , Clockhouse jeans,

ADIDAS Originals Boots (from HERE) , vintage pin & thrifted pocket-square.

© Alex Matei .

FOLLOW ME on:

FACEBOOK BADGE

InstagramTWltter

 

Comments

comments

18 Comments

  1. Dan
  2. Adham Hendy
  3. John
  4. Emanuel Iuhas
  5. Dorian