Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

12

May 2016

0

COMMENTS

Giulia Nahmany “Merg mai departe mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”

Written by , Posted in Uncategorized

13123158_10208044843571615_3735584824954063504_o

Au trecut cateva zile de cand am citit cartea Giuliei si inca imi vin in minte pasaje din ea.

M-a marcat ceea ce am citit, m-am identificat cu ea pe alocuri, am plans in hohote lecturand paginile dedicatei mamei sale. A fost emotionant si ca un dus rece. Inca o data s-a dovedit faptul ca a avea o situatie materiala peste medie, nu iti garanteaza un succes imediat. Giulia m-a facut sa vad dincolo de vedeta de la televizor, cea mereu cu zambetul pe buze, dincolo de glamul si stralucirea aparenta.
E o carte usor de parcurs (am citit-o intr-o singura zi pe toata, pe nerasuflate) care, insa m-a facut sa reflect la anumite lucruri. Mi-am dat seama ce norocoasa sunt ca ii am pe toti cei dragi alaturi. Ca atunci cand mi se face dor de bunici sau parinti, ei sunt la doar un telefon distanta si ca ei sunt mereu acolo pentru mine, indiferent de starea mea de spirit. Poate parea un cliseu ceea ce am spus, dar e cat se poate de adevarat. Ne lasam preocupati de o sumedenie de nimicuri zilnice si uitam de ceea ce e cu adevarat important in viata noastra.
“Merg mai departe” este un slogan general valabil, pentru orice poveste de viata, iar daca la el am putea adauga si mai puternic/a, mai sanatoas/a si mai fericit/a cred ca ne-ar fi mai usor sa trecem peste vicisitudinile vietii.

 

Comments

comments