Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

30

April 2016

0

COMMENTS

Happy Golden Easter!

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9841

In timp ce aranjez masa pentru Paste ma napadesc o gramada de amintiri…

Sarbataorea Invierii imi aduce aminte de copilarie, cum in casa bunicii fiind, asteptam Sambata Mare cu multa nerabdare. Era ziua in care bunica scotea din cuptorul de lut o gramada de bunatati pe care le mancam aburinde. In Ardeal inca se pastreaza cateva traditii care imi sunt familiare si foarte dragi. Pana  #FamiliaIuhas se va mari si sarbatorile vor capata alt sens, ma bucur sa acord timp pasiunii mele. E curios lucru cum aceasta pasiune imi aduce aceleasi emotii ca si atunci cand eram copil.

Dar sa nu devenim prea sentimentali si sa va povestesc despre masa noastra de Paste.

Inca de saptamana trecuta, am gandit in mare ideea acesteia, insa in momentul in care domnul Iuhas a venit acasa de la OUL ALB cu un superb set de tacamuri aurii, totul parea sa capete contur. Apropiatii stiu ca de mult timp imi doream un set special de tacamuri aurii, iar acesta nu numai ca se ridica la nivelul asteptat, dar l-a si depasit. Happy me! Sa ma fi vazut pe mine topaind de emotie si bucurie la vederea lui, ca un copil. Pentru ca nu imi place sa las lucrurile la voia intamplari si pentru ca mi-am dorit sa impartasesc cu voi momentul aproape in timp real, am aranajat setup-ul imediat ce am terminat cu gatitul. Asa reusesc sa imi las putin timp pentru mine inainte de Inviere. Ca si culori am mers pe combinatia galben-verde, pentru ca sa avem o masa in culori vesele care sa ne duca cu gandul la natura, iarba, flori. Apropos de flori, imediat dupa ce totul a fost pus la locul sau, am constatat ca lipseste ceva. Setup-ul in sinea lui era asa cum mi-l imginasem, insa nu ma multumea in totalitate. Ce e frumos in familia noastra, e faptul ca ne completam atat de bine. Asadar si de data aceasta domnul Iuhas m-a asigurat ca in mai putin de 2 ore voi avea masa completa si pe placul meu. A facut el o “vraja” si a aparut acasa la noi un superb buchet de flori proaspete compus din lalele, minirose, frezii si minigherbere  in culorile potrivite pentru a completa setup-ul gandit de mine.

In incheiere va las mai jos cateva poze, poate va inspira, doamnelor.

P.S.: Domnilor, domnul Iuhas va transmite ca puteti face si voi o vraja comandand un buchet  de la Floria care ajunge in numai 2 ore, oriunde v-ati afla.

Va uram sarbatori frumoase, linisite si in armonie!

Pe curand!

DSCN9825

DSCN9826

DSCN9827

DSCN9824

DSCN9829

DSCN9830

DSCN9831

DSCN9832

DSCN9833

DSCN9835

DSCN9836

DSCN9837

DSCN9838

DSCN9839

DSCN9840

DSCN9841

DSCN9828 (2)Seletti Keytlery Set ( Neogalateca ), Floria.ro flowers bouquet, IKEA plates, ZARA HOME napkins,

H&M Home napkin rings & table cloth,  Kika vase

Comments

comments