Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

8

June 2013

16

COMMENTS

H&M Toamna 2013.

Written by , Posted in Uncategorized

Joi după-amiază, într-o locaţie cu care deja toţi v-aţi familiarizat, H&M şi-a prezentat colecţia de Toamnă 2013 – prima colecţie de sezon creată în totalitate de echipa de design a retailer-ului suedez şi prezentată  în cadrul Paris Fashion Week Toamnă 2013.
A fost un eveniment extrem de reuşit, la care printre un pahar de Prosecco şi sound-ul lui DJ Oktopus, am admirat o colecţie cu totul şi cu totul specială, am socializat şi ne-am bucurat de viaţă.
Între teatralitate, masculinitate şi forme contrastante colecţia pentru următorul sezon abundă de piese clasice, reinterpretate şi gândite ca piese must-have, uşor de asortat şi combinat între ele. O colecţie compactă şi plină de stil.
Colecţia de damă conţine piese precum rochii fine cu paiete, articole brodate manual şi item-uri inspirate parcă din portul nostru popular (vezi vesta foto 4). Cromatica redusă la nonculori şi palete de griuri şi kaki este accentuată de accesoriile metalice.
În ceea ce priveşte colecţia de bărbaţi, H&M a mizat în acest sezon pe masculinitate absolută, croieli clasice şi piese care crează o garderobă completă pentru bărbatul urban. De la tonuri de gri şi kaki, la cele de albastru cobalt, colecţia surprinde prin imprimeuri tomnatice extrem de ingenios realizate.
O altă surpriză pe care H&M o pregăteşte pentru toamna 2013 este lansarea primului magazin H&M Home în Bucureşti, într-o locaţie foarte frumoasă.
H&M Home comercializează o gamă accesibilă şi inspiraţională de articole textile în tendinţe şi pentru interiorul locuinţelor, toate la preţuri atractive. Mai jos un mic preview…
Am purtat costum H&M, pantofi Gabriela Atanasiu.

Credit foto: Florin Badescu.

Comments

comments

16 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous