Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

20

May 2018

0

COMMENTS

BOSS / HUGO BOSS Bucharest

Written by , Posted in Events, Trends

BOSS (Hugo Boss) a lansat saptamana trecuta, in Bucuresti, noul concept de magazin.

Desi nu am putut sa fiu prezent la eveniment pentru ca am avut intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului, am vrut neaparat sa impartasesc cu voi noutatile BOSS.

De ce?

Pentru ca brandul nemtesc a deschis noul magazin de pe Calea Victoriei, in inima centrului istoric al Bucureștiului (in extensia Radisson BLU hotel) la aproape 10 ani de la intrarea pe marcii pentru intaia ora pe piata din Romania. Conceptul de amenajare a noului magazin ofera o atmosfera friendly, familiara,  primindu-si vizitatorii in lumea BOSS. Materialele calde si rezidentiale folosite pentru realizarea dulapurilor, abundenta de lemn, zonele de lounge generoase si confortabile, luminatoarele integrate, precum si podelele de granit sporesc atmosfera primitoare si sentimentul de “acasa”. Efectul general este unul elegant, iar jocul dintre contrastele de culori si liniile clare confera magazinului un aspect modern si rafinat.

Avand un spatiu comercial total de 195 de metri patrati, noul magazin BOSS ofera cele mai recente colectii Primavara/Vara 2018 BOSS Menswear si BOSS Athleisure, inclusiv pantofi si accesorii.

Despre HUGO BOSS

HUGO BOSS este unul dintre liderii segmentului premium si de lux de pe piata globala de imbracaminte si se concentreaza pe dezvoltarea si comercializarea de articole premium si accesorii pentru barbati si femei. Avand sediul in Metzingen, Germania si aproape 14.000 de angajati worldwide, compania a generat vanzari nete de 2,7 miliarde € in anul fiscal 2017, devenind astfel unul dintre cei mai profitabili producatori de imbracaminte din lume.

 

Comments

comments