Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

17

June 2013

12

COMMENTS

Hulber Shirts si biblioteca de camasi (I).

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

Încep de azi o serie de articole dedicate uneia dintre cele mai versatile piese din garderoba unui bărbat, CĂMAŞA. Experienţa de până acum, dar şi statisticile blogului mi-au atras atenţia asupra faptului că nu prea am dezbătut acest subiect.

De ce? Poate pentru că mi s-a părut un topic la îndemâna oricui sau poate pentru că pe undeva doream să ies din zona de confort a masculului autohton şi să aduc o alternativă.

Ei bine, alternativa Hulber Shirts mi-a deschis ochii şi mi-a dovedit că am desconsiderat subiectul … Tocmai de aceea vreau să mă revanşez şi să dezbat în mai multe articole de tip inspiraţional cămăşile din biblioteca Hulber.

După cum bine aţi putut deduce deja, în spatele brandului Hulber Shirts se află Simona Hulber – designer, consilier vestimentar şi de imagine cu o experienţa de mai bine de 15 ani în ceea ce priveşte vestimenaţia masculină. Simona a început aventura cu hainele pentru bărbaţi ca designer al colecţiei “Levintza Men”, mai apoi al Bigotti, Cavaliere ca în cele din urmă să-şi pună bazele propriului brand de luxury Zenonni made to measure.

Brandul Hulber a apărut oarecum firesc în drumul Simonei, ea fiind pasionată şi foarte talentată pe partea de design de cămăşi colaborările cu brandurile exclusiv de shirts fiind nenumărate. Despre Hulber Shirts designerul afirmă că: “La sfârşitul lui 2012 am lansat proiectul HULBER, un magazin online dedicat cămăşilor şi accesoriilor vestimentare pentru bărbaţi şi femei, o colecţie de camăşi de calitate, cu mult design inovativ. Proiectul doresc să-l dezvolt în direcţia de a deveni opţiunea numărul 1 a consumatorului român privind achiziţia unei cămăşi de calitate.

Cămăşile din colecţia de vară 2013 Hulber Shirts, într-o gamă cromatică extrem de versatilă şi originală al căror design şi materiale primează, sunt perfecte pentru zilele toride la office, în parc sau la plajă.
Modelul cu care am ales să încep seria de articole Hulber Shirts şi biblioteca de cămăşi  este unul business-smart, pliabil atât pentru o ţinută office cât şi pentru una casual.
Propunerea mea:

“Este o camaşă clasică tipic englezească datorită dungilor caracteristice acestui stil. Purtată descheiata la guler devine o camasa ideală pentru orice sacou casual. 

Este o camaşă atât business dar şi smart.” (SH) 

Găseşti această cămaşă business-casual AICI.

Credit foto: Magda Gheorghe.

Am mai purtat: costum H&M, curea Bershka, pantofi Zara, batistă şi ceas vintage.

Mulţumiri în mod special La Bibliotheque Centre Beaute.

Comments

comments

12 Comments

  1. Anonymous
  2. Dan