Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

24

June 2013

19

COMMENTS

HULBER shirts si biblioteca de camasi (II).

Written by , Posted in Looks

O lungă perioadă de timp am avut dubii în ceea ce priveşte ţinuta optimă pentru mersul la bibliotecă. Student fiind, după terminarea cursurilor de cele mai multe ori trebuia să fug la biblioteca iar de acolo la muncă. Îmi era necesară o ţinută lejeră, purtabilă all-day-long dar care să fie şi foarte stylish.

Din păcate atunci nu auzisem de Simona Hulber şi mai ales nu aveam de unde să ştiu ce urma să lanseze în materie de cămăşi pentru bărbaţi.

Când am văzut această cămaşă pentru prima oară pe site-ul Hulber Shirts am avut un flash-stilistic care s-a şi concretizat în aceste poze. Consider că e o cămaşă perfectă pentru tânărul modern (student, licean şi nu numai) stilat care pune preţ pe aspectul fizic.

Detaliile acestei cămăşi fac cu siguranţă diferenţa: gulerul interior, manşetele şi peticele de pe coate într-o perfectă armonie, forma sculpată a gulerului şi butonierele contrastante transformă o cămaşă albă clasică într-o piesă de design cu atitudine şi stil.

O cămaşă casual care poate fi asortată cu succes la:

– jeans (pentru o ieşeală cu amicii).

– pantaloni chino (pentru un casual-friday la birou).

– bermude (pentru o plimbare pe faleză).

“Este o camaşă versatilă în purtare. Vara se poate purta cu un pantalon din in, toamna cu un pantalon din bumbac, iar in zilele friguroase cu un trench şi o eşarfă. “  (SH) 

Găseşti această cămaşă casual AICI .

Credit foto: Magda Gheorghe.

Am mai purtat ochelari H&M şi ceas vintage.

Mulţumiri La Bibliotheque Centre Beaute  pentru găzduire.

Comments

comments

19 Comments

  1. Anonymous
  2. Dan