Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

28

November 2013

4

COMMENTS

Hunting fashioable people for IL Passo – LIVE the High Life!

Written by , Posted in Uncategorized

LIVE the High Life este un proiect dedicat fanilor și clientilor IL PASSO pasionați de modă, un concurs ce se va desfășura pe pagina de Facebook IL PASSO, dar și în locațiile fizice. 

Despre ce este vorba? La invitația celor de la IL PASSO am să “vânez” persoane fashionable, cu stil și atitudine, pentru a-i înscrie în competiție. Concursul se va desfășura în exclusivitate pe Facebook , iar castigatorii* vor fi alesi dupa mai multe criterii: numarului de like-uri adunate la poza de concurs pe Facebook (30%), atitudine, stil vestimentar si personalitate.Premiile pe care le pune IL Passo la bataie pentru cei 5 castigatori sunt: perechi de pantofi , o geanta, ședinte foto profesionale. 
  
Printre bloggerii care au acceptat provocarea se numara: Ana Morodan, Ioana Liliana Gheorghe, Claudiu Enescu si Ioana Voicu, Raluca Barbu si Silvia Campeanu, Ioana Chisiu si Caterina Rățoi.

Eu voi fi sâmbătă în locatia IL PASSO din Promenada, începând cu ora 14 și vă invit la o sesiune de shopping, iar dacă am șansa să vă întâlnesc și-mi place ce văd, vă fotografiez și vă înscriu în concurs!
Tips: Voi urmări persoane cu atitudine (băieți și fete), în zona magazinului Il Passo situat la parterul centrului comercial, iar pentru mai multe detalii urmăriți-mă pe pagina de Facebook!

* Juriul responsabil cu alegerea câștigătorilor este format din Alin Gălățescu și reprezentanții IL Passo.
  

  

 

Comments

comments

4 Comments