Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

23

November 2016

0

COMMENTS

I am a PAUL Gentleman

Written by , Posted in Events, Looks

img_4514-copyVineri, dis de dimineata, am poposit in Mega Mall la invitatia celor de la PAUL Romania pentru o sedinta foto alaturi de inca 3 bloggeri: Edi Enache, Ovidiu Muresanu si Robert Diaconeasa.

Motivul? Sa dovedim ca suntem adevarati Paul Gentlemen si ca lifestyle-ul “à la française” ne caracterizeaza si pe noi, barbatii, nu doar pe doamne.

A fost o experienta foarte plăcuta sa ii intalnesc pe toti acesti domni intr-o atmosfera relaxanta si sa putem povesti vrute si nevrute . De cele mai multe ori ne intersectam la evenimente, ne salutam si cam atat. Sunt foarte incantat de cate ori am ocazia sa mai impart opinii si sa dezbat subiecte de interes cu alti bloggeri. Iar cadrul Paul Mega Mall a fost unul foarte bun: locatia chic cu iz frantuzesc, cafeaua excelenta  ( eu sunt bautor de latte cu Soia milk, iar ei il fac intr-un mod incredibil de delicios) si produsele de panificație gustoase au fost elementele unor discuții interminabile intre 4 gentlemeni urbani.

Dupa 2-3 poze facute cafelelor si sandwich-urilor, reprezentanții companiei ne-au informat ca Paul Romania are toata luna Noiembrie o promotie de care clientii se pot bucura de luni pana vineri. Mai exact: La achizitionarea unui sandwich bagheta primesti un ecler din partea casei. Campania se desfasoara sub sloganul <<Gusta un dessert à la francaise>> si isi propune sa rasfete clientii cu ceva dulce la cumpararea unui sandwich. Clientii brutariilor se pot bucura de gustul unic al eclerelor putand alege dintre trei arome delicioase: ciocolata, vanilie sau cafea. Noua oferta ,,Gusta un dessert à la française!’’ este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti si din tara, pana la data de 7 Decembrie 2016.

A fost o dimineață extrem de relaxanta, un weekend start foarte inspiring si o experienta pe care cu siguranță o voi repeta mai ales pentru cafeaua si eclerele delicioase. 😉

De altfel, experienta pe care o am in brutariile PAUL, ori de cate ori le trec pragul, este incomparabila. Desi frecventez tot felul de locatii cool, cafenele speciale sau restaurante “in trend”, la PAUL e intotdeauna diferit. Mirosul, servirea si produsele mereu proaspete si delicioase sunt cele mai importante atribute care ma fac atat pe mine, cat si pe #doamnaIUHAS, sa alegem PAUL cand vine vorba de un mic dejun, brunch sau pranz servit in oras.

 img_4517-copyimg_4506img_4828img_4660-copy img_4704-copy img_4745-copy img_4753-copyC&A outfit, IL PASSO shoes

 © PAUL Romania

Comments

comments