Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

17

September 2013

0

COMMENTS

iBROWS – Primul salon de pensat profesional din Romania.

Written by , Posted in Events

Zilele trecute am fost mai mult decât bucuros să fiu alături de Darius Stanese – un ardelean de succes, într-un moment atât de important pentru el: lansarea salonului și a primei școli de pensat profenional din România: iBrows.

Cu o experienta de peste 7 ani in universul frumuseții, Darius Stanese se număra printre cei mai talentați designeri de sprâncene din Romania, rezultatele muncii sale sunt recunoscute atât de clientela fidelă, alcatuită din femei ce aparțin unor medii profesionale dintre cele mai diverse (stilisti, beauty editori sau persoane publice) , cât și de segmentul celor care activează în areale specializate: make-up artiști, cosmeticiene etc.

In urma cu sapte ani, iBrows insemna doar un vis frumos pentru Darius Stanese. Iata insa ca eforturile depuse in vederea perfectionarii, munca sustinuta si increderea intr-un concept unic, l-au ajutat pe Darius Stanese sa isi transforme visul in realitate si sa dovedeasca ca atunci cand iti doresti cu adevat sa excelezi in arealul ales si cand acorzi atentie fiecarui detaliu, absolut nimic nu este imposibil.

Situat la demisolul unei superbe vile inscrisa pe lista edificiilor cu istorie din Bucuresti (Blv. Aviatorilor nr.51-53), studioul iBrows a fost inaugurat joi 12 septembrie, in prezenta a numerosi invitati, printre care s-au numat beauty editorii celor mai importante reviste glossy din Romania, colaboratori si bloggeri, persoane publice, dar și cliente fidele.
iBrows Studio reunește doua componente majore: pe de o parte, întreaga gama de servicii de pensat profesional (stilizare, tundere, vopsire, tatuare, reshaping etc) adresată publicului larg (femei și bărbați deopotrivă) și accesibilă pentru prima data într-un spațiu dedicat in exclusivitate artei sprancenelor, iar pe de alta parte, zona educationala – iBrows School, care ofera prin intermediul diferitelor module de curs si a unei programe adaptate cerintelor reale ale clientelor, sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau perfectionare pentru cei care activeaza deja in zona serviciilor de infrumusetare.

Vestă și pantaloni- H&M, Tricou Bershka, Pantofi made in Italy, Mapă vintage, Ochelari Rayban (Opticris).

Credit foto: Moire Studio.

Comments

comments