Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

12

September 2014

1

COMMENTS

If I Stay – the movie

Written by , Posted in Events

Afis film_Daca as ramane

Intotdeauna am crezut ca deciziile pe care le luam influenteaza foarte mult parcursul pe care il avem in viata. Desigur multi considera destinul sau soarta ca fiind principalul fir de traiectorie in viata lor. Din proprie experienta va marturisesc ca o alegere poate schimba definitiv destinul unui om, fie ca reusim sa constientizam acel lucru sau nu.

Mia Hall (Chloë Grace Moretz) a crezut că cea mai grea decizie pe care o va avea de luat va fi dacă să-şi urmeze visele de a studia muzica la Juilliard sau de a urma o altă cale, pentru a fi împreună cu iubirea vieţii ei, Adam (Jamie Blackley). Însă ce ar fi trebuit să fie o excursie relaxată cu familia schimbă totul într-o clipă, iar acum viaţa ei atârnă de un fir de aţă. Prinsă între viaţă şi moarte, în decursul unei zile revelatoare, Mia are o ultimă decizie de luat, care va fi hotărâtoare nu doar pentru viitorul ei, ci pentru întregul ei destin.

Ecranizare a romanului best-seller al lui Gayle Forman – publicat în traducere românească la Editura RAO – filmul „Dacă aş rămâne” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera azi,  12 septembrie 2014.

Am vizionat avanpremiera filmului “Daca as ramane” marti, 9 Septembrie in cadrul evenimentului VIP . “Daca as ramane” e presarat cu scene romantice, amuzante dar si sensibile, si recunosc ca a fost o experienta de-a dreptul noua sa aud vedete (atat femei cat si barbati) plangand la unele scene.

Nu va mai spun prea multe detalii, va invit sa urmariti Trailerul AICI si sa va convingti singuri.

If I Stay_Film Still (1) If I Stay_Film Still (2) If I Stay_Film Still (3) If I Stay_Film Still (4) If I Stay_Film Still (5)

Comments

comments

1 Comment

  1. john