Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

14

June 2016

0

COMMENTS

IKEA Limited Edition Collections 2016

Written by , Posted in Events, Trends

ART EVENT 5

Cand aduci acasa un obiect de decor semnat de un designer, aduci cu tine o bucatica din lumea si imaginatia celui care l-a creat.

Design-ul ofera subiecte de conversatie si iti da posibilitatea de a spune mai departe povestea din spatele lui. Alege decoratiuni care spun o poveste despre tine, sau despre cine iti doresti sa fii.

Vineri, 3 iunie, chiar inainte de incheierea editiei din acest an a Romanian Design Week, IKEA a adus inspiratia in centrul oradului, prezentand 3 colectii in editie limitata in cadrul unui eveniment organizat la Galateca. Intr-o seara in care toata lumea a fost cu ochii pe design, cele trei colectii: ART EVENT 2016, GILTIG si GLÖDANDE au dezvaluit un nou spirit IKEA – energic si indraznet.

IKEA ART EVENT 2016 este o colectie de fotografie de arta. 11 postere realizate de 11 artisti contemporani din toata lumea transforma IKEA intr-o adevarata galerie de arta deschisa publicului care poate investi acum in opere de arta accesibile. Pretul unui poster din colecția ART EVENT este de 39,90 lei, iar aici le puteti vedea pe toate.

“IKEA Art Event inseamna arta accesibila pentru toata lumea. Dorim ca arta sa faca parte in mod natural din cat mai multe case. Si dorim ca aceste piese sa fie unice si accesibile, pentru ca tot mai mulți oameni sa se poata bucura de ele.” a declarat Henrik Most – Creative Leader – IKEA of Sweden.

GILTIG este o colectie care atrage toata atentia, rezultatul unei colaborsri cu designer-ul Londonez de mods masculins, Katie Eary. Lansarea acestei colectii deschide o nous categorie a colaborarilor IKEA, de data aceasta cu designeri de moda. Ideea care sta la baza colectiei este ca daca este special, un singur obiect poate schimba aspectul intregii camere. De aceea, IKEA si designerul vestimentar londonez au decis sa adopte un stil neasteptat si puternic pentru colectia dezvoltata impreuna. Rezultatul este GILTIG – o colectie de vesela si materiale textile interesante, plus alte piese decorative pentru petrecere. Puteti vedea mai multe produse din colectia GILTIC, aici !

GILTIG 4

GILTIG 5

GILTIG 6

GILTIG 7

GILTIG 8

Colour Check: Fysiskt Prov (Nils Pedersen)
Colour Check: Fysiskt Prov (Nils Pedersen)
Colour Check: no info (Nils Pedersen)

GLÖDANDE este o colectie in editie limitata, creata in colaborare cu designer-ul belgian de moda, Walter Van Beirendonck. Intreaga colectie este construita in jurul povestii personajelor Wondermooi – cinci creaturi care locuiesc intre nori si ale căror personalitati diferite se reflecta in produsele GLÖDANDE. Imaginatia excentrica a designer-ului isi pune amprenta pe toate accesoriile, combinand culori, modele si imprimeuri în cele mai neasteptate moduri cu putinta. Totul pentru a crea un univers al personajelor fantastice, care viseaza sa transforme lumea intr-un loc mai bun. GLÖDANDE cuprinde metraje, articole de papetărie, sacose, covoare, accesorii pentru masa si perne, toate apartinand universului imaginar “Wondermooi”. Iata cum te poti distra folosind obiecte moderne pentru a-ti amenaja casa:

GLODANDE 2

GLODANDE 3

GLODANDE 4

Vezi mai multe produse din colectia GLÖDANDE, aici.

Despre Compania IKEA

IKEA este o companie de retail mobilier si decoratiuni, de origine suedeza, fondata in 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost inregistrata in 1943, in Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din intialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd si numelui satului în care se gasea ferma: Agunnaryd. In august 2015, IKEA Group detinea 380 de magazine in 47 de tari sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize detinute de alte companii decât IKEA Group.

Viziunea IKEA

Sa cream o viata de zi cu zi mai buna pentru cat mai multi oameni.

Misiunea IKEA

Sa oferim o gama larga de produse de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru casa – functionale si cu un design de calitate, la prețuri atat de scazute incat cei mai multi oameni sa si le poata permite.

Comments

comments