Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

24

September 2014

0

COMMENTS

IL PASSO Autumn/Winter 2014

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

2

Pentru acest sezon brandul IL PASSO propune o colecţie sofisticată cu o calitate excepţională a produselor şi care acordă o atenţie deosebită detaliilor. IL PASSO aduce în prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine şi elegante cu accesorii dinamice şi cu detalii glam.

Colecţia Essential lansată sezonul trecut este din nou reprezentată de modelele care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui, realizate din materiale şi în culori specifice sezonului de toamnă- iarnă.

Colecţia de bărbaţi surprinde şi în acest sezon clienţii printr-o varietate largă de modele de la pantofi eleganţi până la cei casual cu accente fashion. Materialele diverse din care au fost realizaţi pantofii, de la tălpi piele, tălpi cauciuc tip VIBRAM sau talpi cauciuc colorate aduc liniei IL PASSO eleganţă dar şi o notă de dinamism pe care clienţii nostrii o caută.

IL PASSO este un brand românesc înfiinţat în 1999, axat pe comerţul de pantofi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vândute anual şi distribuitor oficial al altor 50 de branduri internaţionale, IL PASSO mizează pe calitatea produselor şi a materialelor şi pe confortul oferit. Se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor, pasionaţi de modă, cu un stil de viaţă modern. Produsele IL PASSO pot fi achiziţionate din cele 15 magazine din ţară în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa şi online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

4 711 13 16 18 Detalii 1

Si daca va intrebati ce ma vad purtand aceasta Toamna/Iarna de la IL PASSO, mai jos puteti vedea wishlist-ul meu.  😛

499 lei (15)599 lei (1)

© IL PASSO

Comments

comments