Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

25

May 2016

0

COMMENTS

IL PASSO local factory celebration

Written by , Posted in Events, Trends, Uncategorized

Il Passo (1)

Pentru ca stiti cat de mult iubesc brandul IL PASSO si mai ales pentru ca oamenii de acolo sunt exceptionali si acum fac si produse Made in Ro , nu puteam sa omit aceasta super-stire la mine pe blog. Probabil ca prea putini au vazut la mine pe Snapchat @emanueliuhas cadre de la eveniment, asa ca am decis sa va scriu aici intreaga poveste.

Il Passo a devenit si producator de incaltaminte dupa mai bine de 17 ani de la lansarea lui in retail, pe piata din Romania! Acest debut a fost posibil prin deschiderea unei fabrici in tara si recrutarea de angajati locali pentru productie. Il Passo isi prezinta acum strategia de manufactura romaneasca tocmai pentru a demonstra ca exista un potential imens in aceasta industrie. Fabrica Il Passo s-a bucurat de crestere de la an la an, precum si de investitie continua, iar acum a ajuns sa numere 25 de angajati. Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltarii brandului Il Passo.

Momentul de celebrare a succesului in productia locala a fost marcat pe 24 mai, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, impreună cu bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai companiei si oameni de fashion. Oficialii Il Passo au povestit pe larg despre obiectivele pe care le au pe piata din Romania: dorinta de a conferi stabilitate si de a intari increderea clientilor in produsele romanesti. Compania a experimentat la prima mana trecerea de la import la productie proprie. Activeaza cu succes in Romania de 17 ani, cu un portofoliu compus din produse de cea mai inalta calitate, achizitionate de la furnizori din tari precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odata cu trecerea la productie proprie, Il Passo a observat ca publicul din Romania simte si mândrie, pentru ca poarta incaltaminte de manopera romanesca, nu doar satisfactie că este in pas cu cele mai noi tendinte.

„Anul acesta, pentru mine are o insemnatate foarte mare. De anul acesta am inceput sa vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastra romaneasca si sa dovedim ca exista viitor in manufactura locala. Ne-am recrutat angajati capabili, am ales cele mai potrivite modele si ne-am pus pe treaba. Cel mai mult ne bucura insa primirea foarte buna a produselor de catre clienti.“ – a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Petru Chiriac_Il Passo

13308641_10206520466994845_4625018506147997502_oIMG_1618

Despre Il Passo

Il Passo este un brand romanesc infiintat in anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, mizand pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atat doamnelor si domnilor, cat si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai in voga piese ale momentului. Retailerul ofera modele care interpreteaza trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecarui sezon.

Si pentru ca ne plac povestile video, mai jos un super clip realizat in fabrica Il Passo. Enjoy!

© IL PASSO

Comments

comments