Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

27

July 2012

19

COMMENTS

In vizita la Kristina Dragomir.

Written by , Posted in cursuri dalles go stilism, ovidiu buta, ovidiu buta la dalles, palarii in romania, palarii kristina dragomir, shoowroom kristina dragomir

Cei care mă urmăresc pe Facebook au aflat că săptămâna trecută la cursul de Stilism și tendințe de la Universul DallesGo am vorbit despre bijuteriile statement cu Ana Maria Morodan.

Ei bine, ieri, Ovidiu Buta ne-a făcut o altă supriză: ne-a dus în vizită la designer-ul de pălării Kristina Dragomir pentru a vorbi despre accesoriul favorit al Reginei  Angliei. Kristina este un om minunat, deschis și o gazdă extrem de primitoare. Ea ne-a vorbit timp de două ore despre istoria pălăriei, despre modalități de purtare, despre câtă etape sunt în realizarea unei pălării, despre texturi și materiale, a încercat să ne transmită că o pălărie aleasă/creată pe măsură face adevărate minuni. De alftel, una dintre campaniile pe care brandul Kristina Dragomir le-a avut este HEADS NOT HATS- filozofia comform căreia Kristina realizează capete, nu simple pălării. 
După interesantele povești spuse cu atâta patos de către Kristina, s-a trecut la fapte: probarea pălăriilor și găsirea modelului perfect pentru fizionomia fiecăruia. Colegele mele au fost în extaz, au încercat pălărie cu pălărie, s-au amuzat și au conchis: se vor întoarce pentru o comandă personalizată.

Eu? Eu aștept colecția capsulă pentru bărbați (care sper să vină cât mai curând)…  J

Am uitat să vă spun despre showroom… e un apartament extraordinar într-o clădire veche de pe Kogălniceanu, zugrăvit all-white, decorat într-un mix minimal-baroc foarte expresiv. Un cadru perfect pentru pălăriile Kristina Dragomir.

 

Cum ți se pare supriza pe care ne-a făcut-o Ovidiu? Dar pălăriile Kristinei?


P.S: Nu uitați de campania DallesGo cu reducerea de20% la orice curs. Mai e valabilă până pe 1 August.  J

Comments

comments

19 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous