Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

24

November 2013

2

COMMENTS

Inaugurarea Galeriilor SABION Calea Victoriei.

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Binecunoscuta deja casă de bjiuterii SABION, a inaugurat joi seara noua locație de pe Calea Victoriei din București. Sub genericul nume Galeriile Sabion, noul magazin de bijuterii arată precum o galerie de artă amenajată într-o manieră extrem de exclusivistă.

SABION este o casa de bijuterii înființată în 1998 dar care duce mai departe tradiția de generații a unei familii. Sunt 17 magazine Sabion în toată țara , iar magazinul din Cocor (care acum s-a mutat în Calea Victorie) a câștigat Premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial in cadrul competitiei ARE Design Awards prezentată de Association for Retail Environments (ARE), care recompensează anual cele mai bune concepte în materie de design din domeniul retailului.

Galeriile Sabion au mai primit și Premiul pentru inovație in pardoseală și Premiul pentru expunere artistică în cadrul celei de-a 40-a ediții a A.R.E. Design Awards, ce s-au desfășurat la Hollywood. In cadrul competitiei, Sabion a concurat cu alți 500 de jucatori de pe piața internațională de retail cum ar fi Tiffany’ s, Macy’ s sau Apple Store.

Inaugurarea locației din Victoriei a coincis cu lansarea noii colecții intitulată Mistero, semnată de renumitul designer de bijuterii Gianni Lazzaro.

Cine este Gianni Lazzaro?

Ei bine, este un român inscris în elita bijuteriei internaționale. Pe numele său adevarat Lazăr Marcovici, Lazzaro a absolvit Academia de Arte din Dusseldorf în anul 1974 când a și început să creeze bijuterii. Tot în anul 1974 deschide o galerie de arta însa, după scurt timp, decide să se dedice exclusiv bijuteriilor. La ora actuală este prezent în cele mai mari expoziții de bijuterii din Leipzig, Basel, Hong Kong și Las Vegas.

În plus, îl găsim pe piața de bijuterii în multe din marile orașe ale lumii: Milano, Basel, Moscova, Sydney, New York, Las Vegas, Kiev, Dusseldorf, Barcelona, Viena, Paris, Geneva sau Dubai. Printre clientele fidele ale lui Lazzaro se numară Sophia Loren și Heidi Klum, dar și alte personalități feminine de talie mondială.

Printre persoanele publice prezente la eveniment se numără Laura Cosoi, Adela Popescu, Cezar Ouatu, Amalia Enache, Ana Maria Cornea, Aylin Cadâr și mulți alții.

Am purtat sacou și pantaloni – H&M, Cămașă made to measure – SARTO, Pantofi – IL Passo, Batistă no name.

Comments

comments

2 Comments