Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

2

September 2015

2

COMMENTS

Just like a fashion Guru

Written by , Posted in Looks

8

Cand vine vorba the tinute all black inevitabil ma gandesc la celebrii fashion-guru mondiali, care pana nu demult purtau negru in orice situatie, in orice moment al zilei si la orice eveniment.

Binenteles ca, dincolo de alegerea safe, practica si comoda, negrul in cazul majoritatea specialistilor din industrie scot in evidenta o alta latura a lor. Citeam la un moment dat un articol legat de o experienta a unui editor de top, la London Fashion Week. Aceasta a fost intrebata de catre soferul taxiului care o ducea catre un show “De ce toti acesti oameni poarta negru? Fac parte din vreo secta religioasa?”  , iar raspunsul ei a venit oarecum firesc “Ceva de genu’ …” . Cum va spuneam, adoptarea tinutelor black in industrie (de la designeri pana la stilisti si editori de top) denota o stapanire de sine, o forma de a trasmite “Sunt aici, but you can’t touch me!” .

Daca am analiza putin simbolistica culorii, am vedea ca negrul exprima noaptea, intunericul, nenorocirea, tristetea , insa nu si in cazul celor amintiti mai sus. Pentru ei negrul e o stare de spirit, o atitudine si totodata un mod de viata. Negrul atrage lumina si o capteaza, deci nu vor trece niciodata neobservati , nu?

Ei bine, pornind de la aceasta dilema, am compus tinuta de azi. Nu am putut sa pastrez in zona de “all black” asa ca i-ama adaugat super-jacheta din neopren si sneakersii albi.

S-aveti o zi… racoroasa si luminata!

😀

7 9 10C&A t-shirt, sneakers, THE DENIM troussers, SIX (C&A) sunglasses, Casio watch, ASOS jacket (from HERE)

© Fabian Tatomirescu

Comments

comments

2 Comments