Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

7

September 2018

0

COMMENTS

Kiehl’s Online Romania

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut vara asta, si cat de putine amintiri faine am reusit sa culeg in urma ei.

Parca in nicio vara nu am fost atat de putin liber sa ma bucur de sezonul estival. Intr-adevar, am fost in Grecia la inceputul lui Iunie, dar cam atat. Ieseala la mare de la jumatatea lui Iulie a fost mai mult pansament decat distractie, iar saptamanile ce i-au urmat au zburat intre treaba la birou, job-ul after-job si chestiunile personale. Dar nu ma plang neaparat, suntem sanatosi si asta e cel mai important.

Apropo de amintirile verii lui 2018, picnicul Kiehl’s Romania (organizat cu ocazia lansarii magazinului online www.kiehls.ro ) este una dintre ele. Chiar daca vremea a fost potrivnica, organizatorii au fost cat se poate de faini si au transformat asta intr-un avantaj, facand invitatii sa fie mai sensibili la topicul eventului, sa interactioneze mai mult unii cu altii si sa se bucure de happening. M-am bucurat sa-i (re)vad pe Ioana Dumitrache, Denisa Luntraru, Alex Vang, Ovidiu Muresanu, proaspata familie Draghia (Vladimir si Alice) , Bianca Nutu, Ioana Nicolescu si multi altii.

Evenimentul a avut tematica “American BBQ” si s-a desfasurat la Conacul Serghiescu din satul Nuci, judetul Ilfov. Un loc de poveste si povestit, la care mi-am propus sa revin si cu #doamnaIUHAS. Surpriza serii a fost performance-ul lui Adrian Nour sub forma de poveste relatata de catre un angajat Kiehl’s care preia comanda unui client, o ambaleaza cu minutiozitate si o livreaza personal, trecand printr-o sumedenie de obstacole. A fost una dintre cele mai originale prezentari vazute in 8 ani de blogging. Bravo, team Kiehl’S!

Despre magazinul online Kiehl’s Romania trebuie sa stiti ca pune la dispozitia voastra intreg range-ul de produse comercializate in magazinele fizice, este super user-friendly, intuitiv si ofera esantioane cadou la orice comanda. Si… daca faceti comenzi pana la finele lunii Septembrie (30.09.2018) si folositi codul discount EMANUEL15 beneficiati de 15% reducere pentru intreaga comanda!

Asadar, go shopping guys, si take care of your skin! 😀

Comments

comments