Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

16

August 2018

0

COMMENTS

Kissed by the light

Written by , Posted in Looks

E ceva timp de la ultimul articol postat aici pe blog in rubrica “Looks”. 5 luni chiar. Trebuie sa recunosc ca pe Instagram e mult mai comod si la indemana cand vine vorba de impartasit cu voi tinutele pe care le port.

Binenteles ca e si time-effective pentru ca nu trebuie sa ma sincronizez cu niciun fotograf si sa luam la pas diverse locatii pret de 30 de minute sau chiar o ora pentru cateva poze. Dincolo de asta, chiar imi face placere sa pozez si sa gasesc oameni noi, talentati si cu viziune proprie cand vine vorba de fotografie.

Asa este si cazul lui Abdul, peste care am dat pe Instagram si pe care l-am cunoscut personal la evenimentul ILBAH de acum 2 saptamani. Zis si facut, dupa cateva incercari chiar am reusit sa ne sincronizam agendele si am facut aceste poze “calde si solare”.

Am ales centrul istoric al Bucurestiului pentru ca Abdul este fascinat de arhitectura orasului si cladirile istorice.  Pentru a fi in ton cu abordarea lui, am ales sa port o tinuta casual cu accente retro date de antalonii largi cu talie inalta si textura de “prosop” a tricoului.

Speram sa va placa ce a iesit si sa ne “lăicuiţi” si pe Instagram, deoarece ne mutam incet si sigur intr-acolo. 😀

ZARA Polo st-shirt, C&A trousers, ADA Shoes Bucuresti sandals, SIX accessories

© Abdul Alloush

Comments

comments