Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

7

February 2014

2

COMMENTS

La Martina Spring 2014

Written by , Posted in Trends

Guards

Ca in fiecare sezon, La Martina propune pentru Primavara-Vara 2014 doua linii, disponibile exclusiv timp de trei luni, inspirate din Portofino și Kenia, precum și noi piese din liniile-vedeta ale brandului: Guards, Maserati si Colección Privada.

Portofino – Stilul iubitorului de polo este transformat pentru a transmite starea unica a litoralului din Portofino. Dungile bretone aduc aminte, intr-o maniera moderna, de gustul dominant al inceputul de secol XX, cand turistii considerau plaja ca fiind locul perfect pentru a lua parte la sporturi precum navigatia si tenisul.

Kenia – Spiritul de safari strabate această gama care evoca atmosfera de africana si o perioada in care Europa avea o dorinta arzatoare pentru aventura si pentru descoperirea unor locuri maiestuoase si a unor culori si gusturi exotice. Reinterpretata in mod figurat de La Martina, colectia ofera o gama vestimentara bazata pe imprimeuri animale si influente grafice Masai. Culorile predominante sunt rosul si portocaliul ars, simboluri ale peisajului african, precum si nuantele de purpuriu si turcoaz, inspirate din rochiile localnicelor.

Colección Privada – o colectie în care traditia englezeasca se împleteste cu simbolurile si culorile Americii de Sud, intr-o îmbinare perfecta a celor două culturi. Imprimeurile florale sunt alaturate tweedurilor aspre din mostenirea britanica. Colección Privada exprima întalnirea dintre cultura anglo-saxona si cea latina, reunite de pasiunea impărtasita pentru jocul de polo.

Royal Box – Continuand asocierea dintre La Martina si cel mai respectat club de polo din Anglia, gazda a unora dintre cele mai importante turnee ale lumii, Royal Box este o serie limitata din colectia-capsula Guards Polo Club, inspirata din stilul invitaților de onoare ai Familiei Regale. In Royal Box, clasicul tricou polo este reinventat, fiind de inspiratie militara, iar motivul regal al trandafirului englezesc este reimaginat, in timp ce paleta de culori evoca diferite uniforme istorice coloniale.

In Romania, brandul La Martina este prezent cu un singur magazin in Baneasa Shopping City (parter) din Toamna anului 2013.

Fluo_01 Fluo_02ReplicaBag_Men Glasses_PerfumesShoes_Men

Images courtesy of  La Martina logo

FOLLOW ME on :

FACEBOOK BADGEInstagramTWltter

Comments

comments

2 Comments

  1. Ed