Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

3

August 2018

0

COMMENTS

Lansare cursuri de Design, Proiectare si Croitorie Costume Barbati | Atelierele ILBAH

Written by , Posted in Events

Marti seara, dupa birou, am fugit acasa sa fac un dus si sa ma schimb pentru evenimentul de lansare a celor mai complete cursuri de Design, Proiectare si Croitorie Costume Barbati din Bucuresti.

Sediul Atelierele ILBAH din strada Radu Calomfirescu, nr. 13 s-a transformat in locul de intalnire al pasionatilor de moda masculina.Dupa ce Google m-a dus in celalalt sediu al Atelierelor ILBAH, am ajuns intr-un final si eu in locatia corecta. Cu 35 de minute mai tarziu de ora mentionata pe invitatie. Apropo de invitatie, dresscode-ul mentionat pe ea a fost “Italian Smart Casual” si de aceasta data care m-am pregatit, pentru a nu gafa precum la evenimentul B&B Collection/Splend’Or de acum 3 luni. 🙂

Intr-o atmosfera boema, cu aer italienesc, iubitorii de frumos au putut admira piese vestimentare unicat, realizate de trainerul cursurilor, maestrul croitor Razvan Pintea. Dupa 20 de ani de experienta acumulata in Ungaria si Italia, Razvan a revenit in Romania cu scopul de a contribui la scoaterea din umbra a meseriei de croitor si transormarea ei intr-o adevarata arta vestimentara.

Cursurile de Design, Proiectare si Croitorie Costume Barbatesti sunt adresate atat celor care vor sa inceapa o noua cariera in domeniu, cat si persoanelor cu experienta in moda, dar care doresc sa se specializeze intr-un nou sector, cel al modei masculine.

Mai multe poze de la eveniment puteti gasi pe pagina de Facebook a celor de la ILBAH, eu am ales sa postez persoanele care mi-au atras atentia in mod placut. 😉

Weekend fain!

Despre Atelierele ILBAH:

Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare si formare profesionala din Romania, autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Comments

comments