Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

27

June 2012

10

COMMENTS

Lansarea oficială Etiquette Magazine.

Written by , Posted in evenimente fashion bucuresti, lansare etiquette magazine, revista etiquette romania

Seara de ieri a fost plină de evenimente mondene aici, în capitală…
Dintre cele 4 (sau 5) am avut plăcerea să particip la două. După cum vă spuneam aici, Hotel Hilton a gazduit ieri evenimentul caritabil UnicART- o licitaţie în cadrul căreia s-au strâns peste 20 000 de lei pentru Fundaţia United Way România. Suma aceasta va fi donată Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Tinere Mame. Printre persoanele prezente la licitaţia Unicart s-au numărat: Malvina Cservenschi, Virgil Ianţu, Andreea Răducan, Camelia   Şucu, Florin Piersic Jr. , Carmen Bruma, Tatiana Marinescu şi mulţi alţii. 

Cel de-al doilea  eveniment la care am luat parte, şi al cărui subiect îl vom dezbate mai pe larg este lansarea oficială a revistei Etiquette – o nouă publicaţie premium, lunară, de lifestyle, business, cultură şi nu numai. Palatul Ghika a fost locaţia aleasă pentru petrecerea foarte antrenantă în cadrul căreia au fost 2 prezentări de modă, o licitaţie, tombolă cu premii pentru invitaţi şi multă voie bună. 

Prezentarea de modă pentru doamne a fost realizată de către Cosmina Englezian şi este parte a colecţiei de Primăvară Vară 2012. E o colecţie vie, colorată şi extrem de accesorizată… 
Domnii s-au putut delecta cu prezentarea colecţiei de Primăvară/Vară 2012 a EGO Men Fashion Concept. Colecţia celor de la Ego cuprinde în marea ei majoritate piese clasice din garderoba masculină, însă stilyng-ul îndrăzneţ a scos în evidenţă articolele şi a creat o total altă percepţie a acestora…
Tot la acest eveniment am avut plăcerea să o cunosc pe designer-ul Carla Szabo, a cărei creaţii le urmăresc de ceva timp, m-am revăzut cu Livia Dilă, Elena de la modamasculina.ro, Claudiu şi Ioana de la Mauvert Printre mondenii prezenţi la eveniment s-au făcut remarcaţi Cătălin Botezatu, Mihai Petre, Kinga Varga, Dana Săvuică (care este şi pe coperta primului număr Etiquette Magazine) dar şi redactorul şef al publicaţiei Andrei Dimulescu. 
Pentru mai multe informaţii legate de Etiquette Magazine puteţi accesa www.etiquettemagazine.ro sau pagina de Facebook a revistei.
Cum ţi s-a părut acest eveniment? Dar ţinutele?

Comments

comments

10 Comments

  1. Andrew
  2. S