Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

16

March 2013

1

COMMENTS

Lansarea serialului SUITS şi a colecţiei-capsulă "Suits by SARTO".

Written by , Posted in blog de moda barbati, blogger de moda, costum barbati cu imprimeu, evenimente fashion bucuresti 2013, sarto colectie capsula, sarto made to measure, serialul costume, suits in romania, suits series

În luna doamnelor, Euforia TV a făcut un cadou special bărbaţilor! 😛 O colecţie inedită de costume bărbăteşti inspirată din serialul de succes Costume (original Suits), difuzat în fiecare sâmbăta, de la ora 22, la Euforia TV.
Evenimentul SUITS, Cocktail After Business a fost organizat de către canalul Euforia TV la Galeriile Artmark, alături de Sarto Made to measure, SOFA și Chivas, parte a grupului internațional Pernod Ricard.
În cadrul evenimentului a fost prezentată colecția capsulă SUITS by SARTO, inspirată din serial și adaptată mediului autohton. Alex Drăgan și Alex Moise, fondatorii SARTO, au explicat importanța vestimentației de business și pe tot parcursul evenimentului, secvenţele din serial au exemplificat trimiterile către etichetă și regulile dress code-ului. De la eveniment nu au lipsit avocaţii Mike şi Harvey, personajele principale ale serialului care au prezentat publicului colecţia de haine capsulă. 
Costume (Suits) este un serial despre un avocat deştept şi de succes pe nume Harvey Specter de la o firmă de avocatură din Manhattan care riscă şi îl angajează pe Mike, un geniu fără motivaţie şi diplomă. În scurt timp, ei devin o echipă câştigătoare cu ajutorul lui Mike şi a sa memorie fotografică, amintindu-i lui Harvey motivul pentru care a ales să se facă avocat.
Printre persoanele publice prezente la eveniment s-au numărat: Geanina Ilieş,  Aureliu Surulescu, Mirela Fraser, Vladimir Drăghia, Alexandra Bădoi şi mulţi alţii. O plăcere ca de fiecare dată să fiu alături de amicii mei dappergenţi şi să susţin acest cult al hainelor prin intermediul televiziunii. 
Datorită dress-code-ului – Suit Up – se impunea să port costum, astfel că am optat pentru unul pe stilul meu. Într-un imprimeu grafic, gri cu bleumarin, costumul H&M pe care l-am purtat la eveniment mi-a reprezentat în totalitate personalitatea. Am renunţat la curea în favoarea bretelelor, iar sacoul l-am accesorizat cu o floare de rever şi o batistă colorată. Simplu şi de efect.
Vă recomd cu toată încrederea să vizionaţi acest serial, căci sunt extrem de multe tips-uri pe care le puteţi “fura” şi aplica în ţinutele voastre day-by-day. 

Comments

comments

1 Comment