Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

28

August 2013

1

COMMENTS

Lectura de seara a unui barbat genial.

Written by , Posted in Uncategorized

Așteptam să termin de citit această carte, înainte să v-o recomand. Să mă conving că trebuie să scriu despre ea. Și a meritat așteptarea…  “Tot ceea ce trebuie să știe BĂRBATUL GENIAL” este genul ala de carte care, deși are un titlu extrem de pompos, te captivează și-ți satisface pofta de lectură.

Am achiziționat-o în urmă cu vreo 2 săptămâni, la recomandarea Esquire Magazine, însă nu am reușit să o lecturez în ritmul în care mi-aș fi dorit. De aceea a și durat atât. În fine… Revenind la carte, pot să vă spun doar că modul în care e scrisă nu are nicio legătură cu arta scrierii sau cu bestseller-urile clasice. E o lucrare realizată și targetată perfect pe consumatorul modern care dorește informații clare și concise, ușor de lecturat și asimilat.

“O ENCICLOPEDIE PENTRU BĂRBATUL MODERN ŞI VEŞNIC GRĂBIT, PE CARE O VOR CUMPĂRA TOATE FEMEILE GENIALE…” 

Ca să vă faceți o idee asupra domeniilor pe care cartea le dezbate vă dezvălui că am aflat care sunt cuvintele secolului XX, când se încheie un dineu regal, că nu orice vin spumant este șampanie, cum să fac un Mojito, mi-am amintit cum se face un papion self-tied, am parcurs un glosar al ceasurilor de lux, cum să aplic cu stil pentru un job șamd…

Sper că v-am făcut curioși și că veți căuta cartea. Chiar e usefull. Și e perfectă pentru serile liniștite. Chiar și în doi.

Lectură plăcută!

Comments

comments

1 Comment