Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

August 2012

15

COMMENTS

Lee Cooper Fall 2012 Preview.

Written by , Posted in ce se poarta in toamna 2012 la barbati, colectii toamna 2012, lee cooper toamna iarna 2012, tendinte toamna iarna 2012 2013

Marți dimineața într-un cadru foarte restrâns și bine ales am avut plăcerea să văd ce pregătesc cei de la Lee Cooper pentru toamna aceasta. O colecție cu un ușor aer heritage, piese iconice și nu în ultimul rând diverse reinterpretări ale jeanșilor. Lee Cooper este un brand britanic cu o tradiție de peste 100 în manufacturarea pieselor de denim, iar asta poate fi una din garanțiile articolelor sale.
Pentru toamna/iarna aceasta britanicii propun piese marcate de simplitate și funcționalitate și totodată comfortabile. Una dintre premizele brandului este stilul de viață relaxat, asta putându-se deduce și din propunerile pentru sezonul viitor: haine casual, colorate și materiale lejere. Ca să vă faceți o idee mai jos aveți prezentate succint:
Culorile: Bej, Maro, Camel, Bleumarin, Bordo, Gri, Negru.
Materialele: DENIM, tweed, jerseu, lână, piele eco.
Imprimeurile: carouri, dungi, etnic.
Piesele IT: denim shopping bag, căciulile tricotate cu motive etnice, jacheta aviator (preferata mea- vezi poza mai jos), mănușile din piele eco.
În cadrul evenimentului gazde au fost Alina și Diana, ne-am fotografiat colorata Dana iar atmosferă am făcut noi: Stella, Mona, Dana, Laura, Sandra, Ioana și muuulți alții…

 Și “poza de amorul artei…”   :))

Am purtat: cămașă C&A, curea no name, brățări și pantaloni H&M, geantă Zara și pantofi made in Italy.
Cum vi se par propunerile Lee Cooper? Dar ținutele noastre? 

Comments

comments

15 Comments

  1. Anonymous