Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

1

February 2016

0

COMMENTS

Let’s go you by Worldclass

Written by , Posted in Events, Uncategorized

LGY-1

Vineri la pranz am asistat , de la “peluza” (vorba prietenului Chinezu) la conferinta de presa a lansarii noului program #LetsGoYou al World Class Romania.

Grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa – am aflat vineri, iar acest lucru a convins echipa World Class Romania, lider in industria de wellness autohtona, sa lanseze programul de 8 săptamani LET’S GO YOU si sa ii provoace pe romani sa adopte un stil de viata sanatos si activ. Am subscris proiectului atat eu cat si Cristian, asa ca urmariti-ne saptamanile viitoare pentru a a ne vedea evolutia. Si sustineti-ne! Avem nevoie… 😀

Pentru a lansa acest proiect, World Class a efectuat recent un studiu online[1], cu scopul de a identifica predispozitia romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru practicarea de activiati sportive. Studiul a inregistrat 4.147 de respondenti si a relevat faptul ca grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa. Mai mult, majoritatea considera că un stil de viata sanatos inseamna si o alimentatie corecta, motiv pentru care 79% acorda o atentie deosebita acestui aspect. Subscriu in totalitate acestor concluzii.  😛

LET’S GO YOU pune la dispoziția clientilor World Class un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal. In functie de nevoile fiecaruia, programul este disponibil in trei variante: slabire, crestere a masei musculare si mentinere. De asemenea, LET’S GO YOU ofera acces la o platforma online si o aplicatie pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar, antrenamente si pot comunica prin live chat cu nutritionistul si antrenorul personal.

Sectiunea de nutritie, favorita mea, include recomandari si retete care pot fi comandate sau pregatite acasa, iar cea cu antrenamente, pe lângă explicațiile necesare, conține și materiale video pentru fiecare exercițiu. În plus, se vor trimite notificări si newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dietă și sport care sa ajute clienții să adopte mai ușor noul stil de viata.

“LET’S GO YOU întâmpină nevoia oamenilor pentru servicii personalizate si de a fi asistați si susținuti pas cu pas in imbunatatirea per ansamblu a stilului de viata. Daca pana nu demult activitatea fizica era asociata exclusiv cu efort si oboseala, in prezent este parte integranta a unei filozofii de viata pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care si rolul antrenorului personal a devenit foarte important si motivant. Cu noul program LET’S GO YOU, continuam strategia World Class pe termen lung de a integra mersul la sala de sport in viata sociala a membrilor nostri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Programul LET’S GO YOU este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania. La achizitionarea oricarui abonament la centrele premium W si oricarui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicatia dedicata pentru mobil se poate descarca atat din App Store, cat si din Google Play.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.etsgoyou.worldclass.ro și www.youtube.com/watch?v=Q-4TGnohndw .

Infografic - LET'S GO YOU LGY-2 LGY-3

Despre World Class România

World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără 19 centre în toată țara și peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

În vara anului 2015, World Class România a lansat un nou concept de club premium de fitness și lifestyle, intitulat W, în cadrul căruia membrii au posibilitatea să se antreneze și să se deconecteze într-un cadru intim și exclusivist. Primul centru W by World Class se află în zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, București, iar cel de-al doilea centru este situat în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), susținut de patru investitori: BERD, AXA, Rabobank și EIF. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

 

[1] Datele prezentate sunt rezultatele unui studiu online realizat de către World Class România, cu scopul de a identifica predispoziția românilor la adoptarea unui stil de viață sănătos și practicarea de activități sportive. Studiul a înregistrat 4.147 de respondenți, din mediul urban, cu vârste cuprinse între 14-55 de ani, cu acces la internet și care folosesc rețele sociale.

Comments

comments