Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

10

February 2016

1

COMMENTS

#LetsGoYou by Worldclass – Day 1

Written by , Posted in Events, Uncategorized

LGY-1

Va povestisem aici ca am acceptat provocarea WorldClass Romania si am intrat in programul Let’s Go You. Am revenit cu detalii despre cum s-a desfasurat ziua 1.

Abia m-am intors de la sala si sunt… ok. Credeam ca voi fi in stare de soc (fizic si psihic) , insa a fost chiar decent.Sa va povestesc…

Dupa ce am fost contactat telefonic luni pentru a mi se comunica antrenorul care imi va fi alaturi pentru urmatoarele 8 saptamani, am si programat intalnirea cu el pentru a face demersurile necesare intrarii in program. Ajuns la Worldclass Promenada (acolo am ales sa fac antrenamentele) l-am cunoscut pe Andrei (Barbu) care, extrem de prietenos, m-a invitat la minunea aceea intitulata urat: cantar. Bine, nu era un cantar comun, era un aparat de masura special care iti indica masa corporala, masa musculara, cantitatea de apa din organism, cantitatea de grasime, greutatea totala a sistemului osos si multe altele. Dupa masuratori am completat impreuna cu Andrei fisa zilei 1 cu toate informatiile primite in urma masuratorilor si cu istoricul meu medical, obiceiuri de consum samd. E o fisa destul de complexa care reprezinta capataiul analizei de evolutie a fiecarui participant la programul Let’s Go You. Am aflat in urma analizei ca nivelul de apa din organism este sub medie la mine ( deci trebuie sa ma hidratez mai mult), ca am 91,7 kg frumoase din care o mare parte sunt grasimi dar si ca pe o scara de la 0 la 10 sunt la nivelul 2 de anduranta fizica.

Am avut, dupa aceasta analiza, o discutie cu Andrei in care mi-a precizat ca pe parcursul acestor 8 saptamani in programul Let’s Go You vom avea 4 intalniri 1 la1  in care sa ma consilieze/antreneze in exclusivitate pe mine (cu posibilitatea de a opta pentru mai multe intalniri contracost)  ca va trebui sa ma bazez mult pe aplicatia ce urmeaza sa o primesc pe telefon si ca intalnirea cu nutritionistul va fi doar una.

Asadar, dupa aceasta discutie am dat drumul la treaba. Am facut incalzirea pe banda de alergare dupa care am dat un tur in care mi s-au prezentat aproape toate aparatele, ce functionalitate au si care sunt avantajele/dezavantajele. In tot acest timp antrenorul personal mi-a exemplificat exercitiile de baza dar m-a si invatat cum sa le execut corect.

A fost o zi buna in final, m-am simtit foarte usurat ca dupa o pauza de mai bine de un an, am reusit sa duc la bun sfarsit un antrenament de 70 minute.

Cat despre aplicatie, revin cu review ASAP. 😀

Wish me luck!

Comments

comments

1 Comment