Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

24

February 2016

0

COMMENTS

#LetsGoYou by Worldclass – Day 14

Written by , Posted in Events, Uncategorized

LGY-1

Am ajuns la a 14a zi de cand am inceput programul “Let’S Go You” by Worldclass si trebuie sa impartasesc cu voi entuziasmul pe care il am de fiecare data cand ma trezesc dimineata si merg la sala.

Da, am ales sa merg dimineata devreme, inainte de birou pentru a nu-mi da peste cap agenda zilnica si pentru ca imi da o stare de bine intreaga zi daca fac miscare. Doamna Iuhas spune ca sunt nebun, ca e incredibil cum a intrat in mine “microbul” acesta. Defapt e geloasa, stiu eu. 😛

In alta ordine de idei, vreau sa va dau cateva rezultate evidente dupa cele 14 zile petrecute in #letsgoyou :

– am slabit 5 kg (3,5 in prima saptama si 1,5kg in cea de-a doua) .

– am o rezisenta mult mai mare la efort (daca m-as lasa si de fumat ar fi ideal – asa mi-a spus Andrei aka. antrenorul meu personal) .

– am invatat sa am o rutina in sala de sport (incepand cu incalzirea, antreanamentul propriu-zis si stretchingul de final).

– consum mult mai multa apa decat inainte.

– am schimbat radicat felul in care ma alimentez (desi nu am primit o dieta foarta stricta – Andrei punand accentul pe ideea de stil de viata si nu de dieta pe termen scurt)

Cam atat dupa 14 zile. Revin peste 2 saptamani cu ziua 28.

Tineti-mi pumnii!

 

P.S. PONT: Sambata aceasta ( 27.02.2016) este OPEN HOUSE in toate salile Worldclass Romania si poti testa gratuit programul Let’ Go You. Iti recomand sa incerci! O sa-ti placa! 😉

Comments

comments