Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

17

February 2019

0

COMMENTS

Life updates

Written by , Posted in Looks

Asa cum probabil ati aflat deja din postarile de pe Facebook, am inceput anul 2019 cu o schimbare majora in cariera, schimbare la care ma gandeam de luni bune …

Binenteles ca schimbarea a venit pe nepusa-masa, nu a fost premedidata si, desi era dorita mult, nu o asteptam in acel moment. Cred ca astfel de surprize si schimbari care iti dau peste cap tot universul in cel mai fain mod cu putinta au loc cand te astepti mai putin. De altfel, intotdeauna am crezut (si viata mi-a dovedit) ca lucrurile bune vin in viata celor care lucreaza pentru ele si au rabdare sa astepte pentru ele. Asa a fost si in cazul meu.

Am visat sa fac schimbarea in cariera deoarece la jobul precedent eram intr-o zona de (extrem) confort. Si pentru ca m-am incapatanat sa raman in Fashion Retail am dorit sa incep o noua aventura intr-o companie sau la un brand care sa nu fie pe piata, sa incep de la 0 si sa fac treaba asa cum trebuie. Ce este si mai surprinzator este ca mi-am manifestat atat in gand cat si verbal ca un astfel de brand ar putea fi TOPSHOP TOPMAN, fara sa gandesc mai departe de aceasta afirmatie. Adica fara sa fac research sau sa caut activ o oportunitate.

Totul a venit la finele lunii Ianuarie sub forma unui telefon care imi solicita recomadari de talente in Visual Mechandising (datorita istoricului meu in decoratul vitrinelor). Am incheiat discutia telefonica cu promisiunea ca voi trimite recomandarile cu pricina catre ei si cu o gluma in care mentionam “Daca sunteti in cautare de Marketing Specialist, va rog sa tineti cont si de mine.” Am trimis recomandarile pentru care am fost contactat, iar la 3 zile dupa acest telefon am fost invitat la interviu.

Mi s-a parut extrem de interesant cum s-au asezat lucrurile, cum a functionat karma sau destinul la care am mai facut eu referire in articolul acela cu “Story of my life” scris in urma cu un an. Surpriza si mai placuta pentru mine a fost sa constientizez cat de multa lume s-a bucurat alaturi de mine, cat de multe good vibes am primit din partea voastra atunci cand am anuntat ca am inceput noua aventura in rolul de Marketing Manager la VoiciLaMode Group of Companies – detinatorii fracizelor TOPSHOP TOPMAN si Marks & Spencer in Romania si Cipru.

Va multumesc tuturor pentru aprecierile, felicitarile, cuvintele si gandurile transmise si va rog sa tineti aproape deoarece va promit sa va tin la curent cu tot ce nou, cool si mai ales LA MODA!

TOPMAN jacket, ALDO sunglasses, C&A sweater, H&M trousers, Clarks boots

© Abdul Alloush

Comments

comments