Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

26

November 2018

0

COMMENTS

LIQUIDES IMAGINAIRES / DESERT SUAVE launch event

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Dupa lansarea compozitiilor Ile Pourple si Fleuve Tendre, Dessert Suave completeaza trilogia “Les Eaux Imaginaires” a casei frantuzesti Liquides Imaginaires. Saptamana trecuta BEAUTIK Mario Plaza a gazduit evenimentul de lansare a acestui parfum in Romania, in compania lui Philippe Di Meo – director creativ.

O triologie a “lichidelor legendare”, care in prima faza ne conduce spre insule mov indepartate, plutind apoi pe rauri cristaline catre o destinatie finala, in mijlocul desertului, unde linia dintre vis si realitate este atat de subtire… Desert Suave este ca un suflu cald cald. Esentele venite din oaza provoaca imaginatia iar simturile au parte de un miraj gentil. Compozitia a fost creata de catre Qventin Bisch si Misrine Grille, fiind descrisa ca o oaza a nisipurilor imaginare. Este pamantul fertil din mijlocul desertului, ce se poate bucura de apele ce hranesc vegetatia luxurianta. Prin aroma sa aparte, te invita sa te opresti, sa te relaxezi si sa te bucuri de cele 5 simturi. Atingeri de fructe de palmier, smochine si condimente din cosurile pelerinilor ce calatoresc cu caravenele, lasa in urma lor un parfum delicios ce se intrepatrunde cu adierea fierbinte a vantului.

Liquides Imaginaires este un brand de parfumuri mistice, realizate prin forta creativa a designerului Philippe Di Meo. Parfumurile Liquides Imaginaires transforma aromele in substante magice.
Doua trilogii, sase parfumuri exceptionale care intruchipeaza corpuri volatile care transced lumea materiala inspre cea imaginara. Doua lumi intime in care spiritele exploreaza orizonturile si noile dorinte.

Liquides Imaginaires a fost creat de Philippe Di Meo pentru a reinvia ceremonia parfumului si ritualul de creare si folosire a acestora, dezvoltand arome noi si obiceiuri alternative. Sticlele parfumurilor sunt create ca fiind obiecte pretioase si exceptionale, realizate prin experienta unor maestri artizani. Misterioase,  sticlutele inchid in ele geniul parfumului, asemenea unor amfore.
Parfumurile Liquides Imaginaires sunt asemenea unui puzzle… sunt utilizate pentru a interpreta visuri, ganduri, intentii si confesiuni si a explora noi orizonturi si dorinte.

Creatiile Liquides Imaginaires sunt disponibile in Romania in locatiile Beautik Haute Parfumerie si pe pe  www.beautik.ro .

 

Comments

comments