Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

12

February 2016

0

COMMENTS

Love celebration

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9670

Hello dears!

Luna februarie e luna iubirii, fara niciun dubiu, fie ca agreati varianta imprumutata sau sarbatoriti Dragobetele, e bine sa aveti cateva idei cu care sa va surprindeti jumatatea (de cadouri s-a ocupat domnul Iuhas, dandu-va cateva sugestii in articolul trecut).

Poate parea un cliseu sa faci cadouri de aceste sarbatori, si da, sunt de acord ca trebuie sa ne iubim tot anul, insa de ce nu i-am dedica si un moment special sau o sarbatoare celui mai frumos sentiment care exista – IUBIREA?

Acestea fiind spuse, m-am gandit ca ar fi inspirational sa va arat un setup potrivit acestor sarbatori. Nu, nu e vorba despre mult folosita combinatie alb-rosu, cum probabil v-ati fi asteptat.

Weekendul iubirii bate la usa, astfel ca am hotarat sa ii pregatesc sotului meu pranzul intr-un setup mai deosebit. Ideea mi-a venit inca de cand am achizitionat superbele farfurii bicolore. Apoi am gasit lumanarelele in ton cu tematica aleasa, tacamurile le aveam deja. Am asortat totul cu un buchet de zambile parfumate, iar pentru un touch personal, pe post de vaza am folosit un borcan, caruia i-am facut o funda dintr-o pambilica din satin.

Suntem amandoi la dieta, masa noastra a constat intr-o delicioasa salata, la desert am servit capsuni, iar de alcool (prosecco sau sampanie) nici nu putea fi vorba. Am tinut sa fac aceste precizari pentru linistea antrenorului personal al domnului Iuhas. đŸ™‚

Momente unice alaturi de iubirile din viata voastra va doresc!

Pe curand!

Semnatura AI DSCN9659 DSCN9660 DSCN9661 DSCN9663 DSCN9664 DSCN9665 DSCN9668Farfurii si lumanari JUMBO, ´tacamuri ZARA HOME, pahare si servetele IKEA

Comments

comments