Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

7

March 2020

0

COMMENTS

MAHA YOGA – The new IT yoga studio

Written by , Posted in Events

Intr-o epoca in care armonia dintre viata profesionala si cea personala presupune o echilibristica destul de complicata si uneori chiar o stradanie soldata cu prea putine solutii reale, practica yoga devine utila pentru orice persoana dornica sa isi gaseasca linistea interioara si sa isi recapete energia si optimismul.

MAHA YOGA –  un centru de educatie unic in Romania, dedicat practicii yoga si spiritualitatii, ofera o experienta transformatoare prin intermediul claselor, al cursurilor si al workshop-urilor gazduite intr-un spatiu amenajat ca o oaza de pace si de seninatate, cu elemente menite sa faciliteze reconectarea cu Sinele: piloni din lemn si plante care imprima locului o energie aparte. Totul in centrul Bucurestiului, pe Blv. Lascar Catargiu nr.46, la etajul al doilea al unei superbe cladiri de patrimoniu. 
MAHA YOGA este diferit de alte studiouri de yoga prin faptul ca nu ofera doar spatiul ideal efectuarii exercitiilor de meditatie, ci te si asista si indruma la fiecare etapa, explicandu-ti pe larg principii pe care le poti integra treptat in cotidian si care contribuie in mod real la imbunatatirea calitatii vietii, de la modul in care te odihnesti, starea de spirit pe care o ai zilnic, performanta la locul de munca si pana la relatia cu tine si cu cei din jur.
MAHA YOGA este situat pe Blv. Lascar Catargiu, nr.46, et.2, programul claselor si al cursurilor putand fi consultat pe site-ul studioului – www.mahayoga.ro.

Evenimentul oficial de lansare care a avut loc pe data de 3 martie 2020, in prezenta a numerosi jurnalisti, bloggeri si persoane publice, s-a bucurat de o serie de parteneri a caror filosofie concorda cu cea a studioului: The Women’s Locker, Optimashop.ro, Biocart.eu, Loca Sweets – Keto&Low Carb si Iconic Health.

Comments

comments