Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

2

February 2017

0

COMMENTS

MALURO gentleman

Written by , Posted in Looks

A trecut ceva timp de la ultima tinuta extrem de masculina postata pe blog, asa ca ma bucur de provocarea primita de la brandul autohton MALURO Accessories.

Am aflat despre acest brand la finele anului trecut si am fost foarte incantat ca a aparut inca un jucator care militeaza pentru barbati mai bine imbracati, respectiv accesorizati. MALURO inseamna eleganta, pasiune si bun gust si insumeaza toate aceste caracteristici in cutii personalizabile care contin accesorii esentiale pentru orice barbat modern. Exista 3 variante de cutii: Bronze Label, Silver Label si Gold Label, fiecare dintre acestea configurabile 100% .

Eu am ales un set de 6 accesorii, Gold Label, care contine: cravata, ac de cravata, batista, ac de rever, bratara si sosete. Pentru shooting am renuntat la sosete, dar nu aste e important. 😀 Important este ca toate aceste accesorii sunt manufacturate in Romania, de catre oameni pasionati si care inteleg importanta acestora in vestimentatia masculina.

Va las cu imaginile, sper sa va inspire si neaparat trebuie sa aruncati un ochi si pe pagina MALURO pentru daily inspiration. 😉

    MALURO accesories ( tie, tiebar, pocketsquare, lapel pin, bracelet) , C&A shirt & blazer,

ZARA trousers, IL PASSO doublemonk shoes

 © Eduard Mariut @ Dark BLA Bar / Radisson BLU Hotel Bucharest

Comments

comments